Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiváncsi lennék a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiváncsi lennék a véleményetekre ki hogy gondolja ezt?

Figyelt kérdés

Először is tisztázni szeretném hogy 35Ffi vagyok,és ha lehet ne trollkodjuk el a kérdést!

Sok lány úgy állítja be magát hogy ilyen olyan szexuális élményekkel gazdagodott és hogy milyen PERVERZ ... na itt a kérdés a következő: Kinek mi a perverz és mennyire??Mert akikkel eddig beszéltem hááát megmondom őszintén a perverzség fogalma kimerítette nála ott hogy letolta a bugyit.... Nem tagadom nekem is van olyan gondolatom ami olyan vagy kipróbálnék,de na.... /Tisztelet a kivételnek,nem akarok általánosítani/ De kérdem én mire jó ha valaki így reklámozza magát?? Kérném a véleményeket.... Köszönöm!

2020. dec. 1. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tinik szokása. Nem elég érettek, vagy ezzel akarják 'megfogni' a pasit, hogy ők milyen perverzek és izgalmasak.
2020. dec. 1. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, ahogy az első írja. Nemrég chateltem egy szűz lánnyal, állítása szerint perverz dolgokat akar kipróbálni, rákérdeztem, erre azt írta, hogy petting. Nekik még nagyon új minden.
2020. dec. 1. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A perverzitás nálam a kreatív huncutkodást jelenti.

Persze, nagyon fontos: meg kell különböztetni az utcai abúzust és az ágyban történt szituációkat.

Mert hát nyilván, amikor megfogja valaki a seggem az utcán, annak is azt kiabálom, hogy "mocskos perverz disznó" vagy hasonlót. De ágyba ha a páromnak mondom ezt, akkor a mocskos fantáziájára értem.

Habár én nem vallom magam perverznek, a párom annak vallja magát. Igazából az összes dologgal egyetértek, amiket ő szokott mondani, ugyanakkor magamtól nem feltétlenül jut eszembe ilyensmi. Emiatt nem tudnám magamra aggatni ezt a jelzőt. Nálunk a legtöbb ilyen dolog a bdsm-be teljesedik ki.

2020. dec. 1. 11:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!#3 nagyon jól megfogalmaztad tetszik és köszönöm!Sejtettem hogy az én észrevételeim és gondolataim ezzel kapcsolatban megerősítésre találnak.Nyilván nincs ezzel semmi baj sem,csak véleményem szerint ha már valakinek ekkora szája van akkor merjen is ilyeneket kipróbálni persze biztonságos és normális keretek közt... Nem hogy még a végén én vagyok egy bunkó állat.... Ha meg csak feltűnési viszketeksége van valakinek akkor azt máshogy is el lehet érni,nem kell ilyeneket állítania magáról... Remélem azért ez a ritkább eset...
2020. dec. 1. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Maximálisan egyetértek kérdező. Legtöbbször, akik nagyon hangoztatják, hogy fúú mit tudnak az ágyban, milyen perverzek, stb, na náluk az a csúcs a perverzségben, hogy akár az is belefér, hogy a farkam a szájukba vegyék... Semmi más. Aki igazán benne van mindenben, az nem hangoztatja, mert nem kell bizonygasson semmit. 24f
2020. dec. 1. 13:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tartom magam sem túl perverznek de azt én is megfigyeltem hogy néhány lánynak abból áll a perverzség hogy talán több szexre vágynak mint az átlag vagy hogy szeretnek szexuális töltetű vicceket mondani
2020. dec. 1. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!