Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiváncsi lennék a véleményetekre ki hogy gondolja ezt?
Először is tisztázni szeretném hogy 35Ffi vagyok,és ha lehet ne trollkodjuk el a kérdést!
Sok lány úgy állítja be magát hogy ilyen olyan szexuális élményekkel gazdagodott és hogy milyen PERVERZ ... na itt a kérdés a következő: Kinek mi a perverz és mennyire??Mert akikkel eddig beszéltem hááát megmondom őszintén a perverzség fogalma kimerítette nála ott hogy letolta a bugyit.... Nem tagadom nekem is van olyan gondolatom ami olyan vagy kipróbálnék,de na.... /Tisztelet a kivételnek,nem akarok általánosítani/ De kérdem én mire jó ha valaki így reklámozza magát?? Kérném a véleményeket.... Köszönöm!
A perverzitás nálam a kreatív huncutkodást jelenti.
Persze, nagyon fontos: meg kell különböztetni az utcai abúzust és az ágyban történt szituációkat.
Mert hát nyilván, amikor megfogja valaki a seggem az utcán, annak is azt kiabálom, hogy "mocskos perverz disznó" vagy hasonlót. De ágyba ha a páromnak mondom ezt, akkor a mocskos fantáziájára értem.
Habár én nem vallom magam perverznek, a párom annak vallja magát. Igazából az összes dologgal egyetértek, amiket ő szokott mondani, ugyanakkor magamtól nem feltétlenül jut eszembe ilyensmi. Emiatt nem tudnám magamra aggatni ezt a jelzőt. Nálunk a legtöbb ilyen dolog a bdsm-be teljesedik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!