Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ez szerintetek is undi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ez szerintetek is undi vagy csak a barátnőm vitte túlzásba?

Figyelt kérdés
Tegnap este átjött nálunk, üres a ház, nem ecsetelném A lényeg már péntek óta nagyon be volt zsongva, és mondta hogy kicsit engedjem szabadjára a fantáziám vele, erre az elején amikor lehúztam a bugyiját megnyalattam vele az újjam és a punciját újjaztam, majd megint a szájába raktam szopkodja kicsit az újjaimat, majd a punciját újjaztam, utána a popójába toltam be, majd a puncijába, majd ismét a popóját újjaztam, és adtam volna a szájàba a két újjam, és egy "hülye vagy?? " jött ki a száján húzta el a száját majd felöltözött és bedurcizott, nem tudom mi baja volt, ő mondta engedjem el magam, mi ebben a durva?
2020. dec. 14. 21:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Én már akkor szétvertelek volna, mikor a popómból átrakod a puncimba.

Gyökér...

2020. dec. 14. 21:17
 2/14 Noren1989 ***** válasza:
58%
Jajj, ember 😂 jók ezek a sztorik 😜
2020. dec. 14. 21:18
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Ezt álmodtad? Amúgy igaza volt a csajnak,én fejbe is vertelek volna
2020. dec. 14. 21:19
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
De undorító vagy, és elég higéniátlan amit csináltál, azért néha nem ártana gondolkodni is.
2020. dec. 14. 21:22
 5/14 anonim ***** válasza:
99%
Bár én fiú vagyok. Nem akarok g**i lenni..de értelmesebb ember nem ujjaz puncit úgy, hogy előtte análisan izgatta. A farkát se teszi be punciba ha análisan dugta előtte. Max úgy, hogy gumi volt rajta..es lecseréli mielőtt punciba rakja..mert nem fertőzés mentes a nőkre nézve a dolog.:) 23/f
2020. dec. 14. 21:27
 6/14 anonim ***** válasza:
98%
Popsiból nem nyúlunk punciba. Ez alap. Rengeteg fertőzést elkaphat szegény lány
2020. dec. 14. 22:00
 7/14 A kérdező kommentje:
Mindig lefúrdik utána, ez ilyen spontán ötlet volt részemről. Akkor ez volt a baja....
2020. dec. 14. 22:08
 8/14 anonim ***** válasza:
98%
Popsiból punciba nem dugjuk. SOHA.
2020. dec. 14. 22:20
 9/14 anonim ***** válasza:
97%
Hát nagyon remélem, hogy ez kamu. :D Ha nem, akkor téged elég veszélyes nők közelébe engedni
2020. dec. 14. 22:22
 10/14 anonim ***** válasza:
97%
Hülye vagy? Szaros ujjal a puncijában meg a szájában turkálsz?
2020. dec. 15. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!