Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, a ti barátnőtöknek/fe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, a ti barátnőtöknek/feleségeteknek mit kell azért tennie hogy megcsókoljátok odalent?

Figyelt kérdés

Pl leszopni többször, hagyni az anált, vagy mit?

Én vagyok a nő! 28N

2020. dec. 14. 02:05
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Meg vagyok zavarodva. Először azt hittem, ilyen finoman fejezed ki magadat, azután olvastam tőled, hogy valóban, csak egy csókot szeretnél a puncidra. Mire lenne az jó? Legalább pár percnyi jól eltalált izgatás szükséges a csiklódon, hogy elélvezz, egy csóktól legfeljebb a vágyad lesz még fájóbb.

Nem vagytok összeillők, nem jót fogtál ki. Ha még lehet, válts, a férfiak nagyobbik része nem viszolyog a puncitól. Ha így marad, nem fogod kibírni, és az mindenkinek rosszabb lenne.

2020. dec. 14. 07:06
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Még egy. Azt kérded: hagyni az anált? Szóval az meg téged taszít. Akkor valamelyest megértheted őt, de ettől nem lesz jobb. Még egy dolog, amiben nem stimmeltek.
2020. dec. 14. 07:09
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell érte tennie semmit, magamtól is megcsókolom 😋
2020. dec. 14. 07:42
 24/36 anonim ***** válasza:
80%
Semmit. Nyalom-falom a puncit magamtól is. Detektor van bennem, amint meglátom, vagy a közelemben érzem a punci aromáját, szorgalmas nyelvcsapások, és fürge ujjak indulnak munkába. 32F
2020. dec. 14. 08:38
 25/36 anonim ***** válasza:
88%
Mit meg nem adnék ha egy ilyen nyalni szerető férfihez mentem volna feleségül. Évente talán egyszer hajlandó kinyalni a férjem legnagyobb sóhajtozások közepette ami csak hátráltat az orgazmusban. Sehogy nem lehet rávenni,kedves kérdező, tudom nem segítség de tudom mit érzel.
2020. dec. 14. 18:59
 26/36 anonim ***** válasza:
80%

Semmit nem kell mondania,imádom nyalni anélkül is hogy hozzám nyúlna,akár spontàn ha fürdés után volt sokszor hogy lehajolt és én már a popsival együtt nyaltam faltam,de ha ráguggol az arcomra szeretem a legjobban..sajnálom azokat a Nöket akiktöl elvárjak hogy szopjanak stb és nem kapnak viszonzást..akkor vagy lépni kell vagy szeretöt tartani...

39/F

2020. dec. 15. 06:00
 27/36 anonim ***** válasza:
86%
Nm tudom,de nálamis alap,föntröl haladok lefelé,száj,mell,és igy tovább,szeretem látni ahogy a csajom élvezi amikor kinyalom,olyan joo érzés látni..Na valamit jol csinálok😉😀érted úgye?😉😉🎄🎄🎄
2020. dec. 15. 07:19
 28/36 anonim ***** válasza:
84%
Levenni a bugyiját...
2020. dec. 15. 10:21
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Tisztán tartani
2020. dec. 15. 15:31
 30/36 anonim ***** válasza:
76%
Hagynia kell :)
2020. dec. 15. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!