Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a ti barátnőtöknek/feleségeteknek mit kell azért tennie hogy megcsókoljátok odalent?
Pl leszopni többször, hagyni az anált, vagy mit?
Én vagyok a nő! 28N
Meg vagyok zavarodva. Először azt hittem, ilyen finoman fejezed ki magadat, azután olvastam tőled, hogy valóban, csak egy csókot szeretnél a puncidra. Mire lenne az jó? Legalább pár percnyi jól eltalált izgatás szükséges a csiklódon, hogy elélvezz, egy csóktól legfeljebb a vágyad lesz még fájóbb.
Nem vagytok összeillők, nem jót fogtál ki. Ha még lehet, válts, a férfiak nagyobbik része nem viszolyog a puncitól. Ha így marad, nem fogod kibírni, és az mindenkinek rosszabb lenne.
Semmit nem kell mondania,imádom nyalni anélkül is hogy hozzám nyúlna,akár spontàn ha fürdés után volt sokszor hogy lehajolt és én már a popsival együtt nyaltam faltam,de ha ráguggol az arcomra szeretem a legjobban..sajnálom azokat a Nöket akiktöl elvárjak hogy szopjanak stb és nem kapnak viszonzást..akkor vagy lépni kell vagy szeretöt tartani...
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!