Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek ennyire szűk?
Barátom és én nemrég feküdtünk le először, mindkettőnknek ez volt az első alkalom. Nem voltak olyan képzelgéseim, hogy az első lesz a legjobb és minden tökéletes lesz, viszont azt sem vártam, hogy ennyire fájni fog. Annyira, hogy abba is kellett hagyni. Azóta többször próbálkoztunk, síkosítóval és anélkül is, de nem fáj kevésbé. Pedig azt hinné az ember, hogy legalább a 6-7. alkalom már jobb lesz..
Igazából rémesen idegesít a dolog, mert érzem, hogy egyre kevesebb kedvem van próbálkozni és egyre jobban rágörcsölök, hogy fájni fog. Egyrészt a hüvelybemenetnél feszít, ami a kisebb gond. Viszont belül olyan, mintha kést húzogatnának a falán, amikor mozog. Plusz olyan érzés, mintha felül beleütközne valamibe (ami szintén fáj), pedig messze nem tolja tövig. Gondolkoztam azon, hogy az lehet-e a méhszáj, de bazi kiábrándító lenne, ha ilyen rövid lennék, meg ilyen szűk. Barátomnak átlagos méretei vannak, mindig van bőven előjáték, odafigyel rám és nem erőlteti a dolgot.
Lehetséges az, hogy ennyi alkalom után se tágul az ember?
Hat nekem egy honapig nagyon rossz volt. Aztan távkapcsolat lett es minden nagy kihagyás utan az elso 1-2 alkalom fajt.
En is 20 felett veszítettem el.
3-szór voltam nőgyógyásznál a problemaimmal, 3 kulonbozonel, magannal es allamisnal is. Nem talaltak semmit.
Nyilván nincs viszonyítási alapom, hogy más nők mennyire szoktak nedvesek lenni, de szerintem én az vagyok. Síkosítót azért próbáltuk ki mert annyira nem volt ötletünk, hogy mi lehet a baj, hogy vettünk hátha mégis.
Előjáték alatt szokott lenni orgazmusom, ujját is szokta használni, mondjuk kettőnél már az is feszíteni szokott.
A hüvely alapból nedves, nem biztos hogy amit te nedvesnek erzel azt jelenti be vagy indulva. Nalunk az elso par alkalom fajt, nem ment be teljesen, utolag latom hogy fejben voltak gondok, nem tudtam ellazulni,mert csak arfa gondoltam h majd fajni fog de nem is voltam izgatott elegge.
Szerintem is, eddig nem sikerült átszakítani a szűzhártyát, ahogy az első mondta.
Nekem is volt egy szűz csajom még nagyon fiatalon. Nem tudom hanyadik szexnél szakadt át a szűzhártya, de nem az elsőnél. Amikor átszakítottam nekem is megsérült a fitymámom a bőr és utána orvoshoz kellett mennem.
Ha sikósítóval is fáj, az érdekes. Milyen vastag a barátod? Ha két ujj bemegy, akkor 4-4.5cm-es pénisz még bemehet, lehet már szoros, de nem szabadna fájnia.
Vagy azóta megoldódott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!