Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek leszbikus lehetek/leszek-e?
Elég fura kérdés, de félek tőle ,hogy az vagyok vagy leszek. Ne értsetek félre engem nem zavar ha valaki az!!!
Egy pár hónapja elkezdtem attól félni, hogy középiskolában leszbikus leszek mivel több ilyenről hallottam már. És mivel én bármit képes vagyok bemesélni és túl gondolni, oda jutottam, hogy szó szerint rettegek tőle. Nem tudom elképzelni, hogy egy lánnyal legyek, viszont én is végig nézek egy lányon. Légyszi segítsetek!
Senki sem lesz a középiskolában az, ez már jóval előtte benne van az emberben.
Ha pasikhoz vonzódsz nincs min parázni bakker. De egyébként is úgy érzem, hogy fiatal vagy te még ehhez.
Miért lenne ha ha leszbikus lennél?
19L
Igen, amikor belépsz, az úgy hat a testedre, mint amikor egy időkapun átlépsz. Csak ez nem egy -teszemazt csillagkapu- , hanem ez az érzéseidre és az elmédre hat, tehát elkezdesz vonzódni a saját nemed felé. Felbolydítja a hormontermelést a szervezetedben az épületbe való belépés. A szemeid a lányok melleire és fenekére fog szegeződni, a fiúk hidegen hagynak és mikor melléd ül egy lány, különös bizsergés lesz rajtad úrrá! Ez a hír nem kacsa, valóban ez történik
Felesleges mindennemű rettegés, ez elkerülhetetlen!
Viszont van egy kiskapu, amivel elkerülheted. Ez amolyan elmetrükk, amit magad is birtokolsz. Ez pedig a következő: mivel bármit be tudsz magadnak mesélni, meséld hát be azt, hogy te nem vagy leszbikus. Dumdumm tissssss!
Köszönöm a válaszokat!
16L
Férfiként idetévedtem, a volt barátnöim több mint fele mesélte, hogy szokott fantáziálni nőkről, sőt szexuális álmaik is voltak nőkről, egy ki is próbálta milyen (valamiért nem tetszett neki, de továbbra is ábrándozott nagymellű nőkről, gyakran néztünk együtt ilyen videókat). De egyik volt barátnőm sem volt, és nem is lett leszbikus. Szinte mindegyik férjhez is ment azóta, és gyerekeik is vannak. Egyszerűen a nők ezzel valahogy máshogy vannak, mint a férfiak, minden sokkal közvetlenebb közöttük. Szerintem valami hasonlót érezhetsz, mint a volt barátnőim.
Szerintem az leszbikus, akit egyetlen férfi sem vonz, nem tudja elképzelni, hogy egy férfi a közelébe kerüljön, nem is vágyik ilyenre, és nem egy férfit képzel maga mellé élete párjának, hanem egy nőt. Úgy érzi csak nővel lehet boldog.
En nem ertek egyet azzal, hogy csak az lehet meleg, aki annak szuletik.
De ha nem tudod elkepzelni, hogy egy novel legy, akkor nem hiszem, hogy az vagy :)
Egyebkent mibol fakad ez a nagy felelem? Marmint ebben tenyleg semmi rossz nincs, ha kesobb valtozna is a jelenlegi helyzeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!