Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ironikus ez? Mi férfiak kívánjuk mindig a szexet, erőltetjük, küzdünk érte, aztán mikor odakerül a sor, legtöbbször a férfi a gyenge láncszem.
Gondolok itt arra, hogy rengeteg férfi küzd korai magömléssel, merevedési gonddal, stb. Állandóan a szexről ábrándozunk, amit a lányok néha már túl soknak tartanak, aztán mikor végre odakerül a sor, a legtöbbször a nők azok, akik mégjobban kívánnák a szexet, csak már nincs mivel. Én többször is éreztem már ürességet, frusztráltságot emiatt, hogy csomót küzdök a szexért, aztán pár perc az egész, és utána ott a lehetőség, de nem tudom csinálni.
Oké, vannak férfiak, akik 24 órából 24-et tudnak dugni, de a legtöbben nem így vagyunk ezzel, lássuk be.
Egy átlagos nő bármikor megkaphat egy átlagos férfit.
Még meg se kell szólalnia, csak kacsint megfogja a kezét és elvezeti hogy szexeljen.
Na egy átlagos férfinak iszonyatos nagy energiákat kell megmozgatnia, hogy megkapjon egy átlagos vagy átlag alatti lányt is.
Hatalmasok már a nők elvárásai, és egy nőre jut 100 kangörcs.
Nehéz most a férfiaknak az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!