Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZAVAZZATOK! Titeket mi vonz legjobban a szexben? Lányok fiúk külön szavazzatok kérlek.
Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 00:26
A kérdező szavazást indított:
Mélytorok (L)
Lábszex (L)
Anál (L)
Simogatás (L)
Arcra élvezés (L)
Mélytorok (F)
Lábszex (F)
Anál (F)
Simogatás (F)
Arcra élvezés (F)
89 szavazat
2/7 anonim válasza:
Mélytorokra szavaztam, de igazából mindet imádom...
Talán az arcra élvezés annyira nem érdekel, inkább szájba.
F
3/7 anonim válasza:
Mélytorokra szavaztam a felsoroltak közül, bár a lábszex és a simogatás kivételével mindet bejelöltem volna. Leginkább vonzz a kötöttségek mentes, akár durva, vad szex minden "mocskos" velejárójával együtt
L
4/7 anonim válasza:
Ilyen nőt minden férfinak, mint a hármaska... 🤭😉👌
5/7 anonim válasza:
#3: rogyasig szerelmeskednem mindenedet. 🙂
6/7 anonim válasza:
De ezek a válaszok nagyrészt csak a férfi élvezetére szólnak...
7/7 anonim válasza:
nem akarok kötözködni, de a nyalás és a hagyományos aktus miért nincs a listán?
nekem nőként a felsoroltak közül csak a simogatás tetszik, a többi nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!