Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szavazzatok ! Az alábbiak...

Szavazzatok ! Az alábbiak közül mi az, ami a legjobban feltölt téged energetikailag ?

Figyelt kérdés

2020. dec. 9. 09:27
A kérdező szavazást indított:
Megnézni a moziban egy jó filmet
Megnézni egy színvonalas színdarabot
Kirándulni az erdőben, túrázni
Mozgás, sportolni, kondi
Egy kád forró szappanhabos vízben relaxálni
Megnézni a kedvenc sorozatodat/filmedet
Egy könyv elolvasása egy bögre forró kakaó társaságában, a pihe-puha meleg takaró alatt
Barátokkal való beszélgetés, szaftos pletykák megbeszélése, emberek kibeszélése
Kiadós szex a pároddal
Sörözés a barátokkal egy pubban/kocsmában
66 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
3-5-9
2020. dec. 9. 09:48
 2/22 anonim ***** válasza:
58%
Erre nem tudok konkrét választ nyomni, mert teljesen hangulatfüggő, hogy most épp mire van szükségem.
2020. dec. 9. 10:00
 3/22 A kérdező kommentje:
Az a rossz a szavazás funkcióban, hogy csak 1 választ lehet megjelölni, többet nem. Lehet helyesebb lett volna úgy feltenni a kérdést, hogy melyik a top 3.
2020. dec. 9. 10:02
 4/22 anonim ***** válasza:
96%

Nem szavaztam, mert igazából mindegyikre van igényem és hangulatfüggő, hogy éppen mi a legjobb.

Annyit hozzátennék esetemben, hogy a barátnőmmel nem szoktunk kibeszélni másokat, annál vannak jobb témáink is, valamint ritkán ülünk be kocsmába, általában inkább kávézóba vagy teaházba ülünk be.

2020. dec. 9. 10:04
 5/22 anonim ***** válasza:
79%
Az baj ha engem egyik sem? o.o
2020. dec. 9. 10:07
 6/22 A kérdező kommentje:
Úgy kellett volna feltennem a kérdést, hogy ki hova NEM jár, vagy mit NEM csinál 😅😅🤣😂
2020. dec. 9. 10:09
 7/22 A kérdező kommentje:
De azért csak van valami rangsor.
2020. dec. 9. 10:10
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem rangsor, de így tudnám kifejteni, hogy mikor melyik tud a legjobban feltölteni:

Egy jó műalkotás (film, színdarab, könyv, zene, múzeumlátogatás vagy bármi) elsősorban motivációval tölt el, egy ilyen után sokkal jobban alkotok, legyen az egyetemre szánt anyag vagy valami hobbimhoz köthető dolog.

Nálam egy túra alapvetően vagy egy teljes napot vagy többet igényel, így azok általában lelki elégedettséget okoznak és utánuk sokkal könnyedebben folytatom az életemet.

A sport (napi szinten edzek, aztán gyakran eljárok úszni, télen korcsolyázni és néha lovagolni) testileg töltenek fel elsősorban, szellemileg pedig ellazítanak, mert általában nem kell erősen koncentrálnom vagy átgondolnom dolgokat, de a mozgás nyomán testileg kimerülök, de fejben feltöltődtem.

A barátokkal való együttlét (legyen az valamilyen program, vagy csak beszélgetés egy kávé mellett) szociálisan és érzelmileg tölt fel, utána sokkal lelkesebben állok neki különböző feladatoknak.

A barátommal való szex a sport és a baráti programok között van, mert ugyanúgy átmozgat, de arra is lehetőség, hogy időt töltsek el az emberrel, akit szeretek. Általában sporthoz hasonlóan fizikailag kimerít, szellemileg és érzelmileg feltölt.

A kádas relaxációt viszonylag ritkán csinálom, de annak is szellemi töltete és nyugtató hatása van.

A fentieket teljesen random sorrendben fejtettem ki, egyiket se tartom többre, mint a másikat, mert mindig másra van igényem. Annyit lehetne mondani, hogy azok a programok, ahol másokkal vagyok együtt feljebb vannak, de csak mert azoknál igazodnom kell másokhoz és nincs rá mindig alkalmam, míg egy könyvet bármikor olvashatok.

Aztán annak a ténye sem elhanyagolható, hogy ezek mind (számomra) élvezetes dolgok, szóval már csak ezért is csinálom őket.

/#4-es válaszoló voltam./

2020. dec. 9. 10:21
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Kirándulni egy nagyot, venni egy forró fürdőt utána, szexelni egy nagyot életem páárjával, majd megnézni egy jó filmet. :)

Egy kiadós vacsora még hozzá, fürdés előtt. :D

2020. dec. 9. 10:24
 10/22 A kérdező kommentje:
9: Tudsz élni 😂😂😅
2020. dec. 9. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!