Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szavazzatok ! Az alábbiak...

Szavazzatok ! Az alábbiak közül mi az, ami a legjobban feltölt téged energetikailag ?

Figyelt kérdés

2020. dec. 9. 09:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%
10: Sokáig tudtam, de sajnos elhagyott. :(
2020. dec. 9. 10:44
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Régen még ezek közül szinte az összes fel tudott tölteni. De ma már csak és kizárólag a semmittevés vagy az alvás. Minden más tevékenység csak lefáraszt.
2020. dec. 9. 10:53
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Emberkerülő vagyok. Engem az tölt fel, ha huzamosabb ideig nem keres senki, el tudok merülni a gondolataimban. Saját magam ura lehetek gátlások, mindenféle önkontroll nélkül.
2020. dec. 9. 11:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy könyv abszolút, ha gondolatébresztő és tettekre sarkall. Van úgy, hogy több óra olvasásra készülök, de húsz perc után levágom, és elkezdem megvalósítani azt, amilyen ötletem támadt tőle.
2020. dec. 9. 12:14
 15/22 anonim ***** válasza:
63%
Boldoggá tenni random embereket.
2020. dec. 9. 12:22
 16/22 anonim ***** válasza:
71%

Lenne kedved valakinek el menni kirándulni?

(Nógrád megye)

2020. dec. 9. 12:42
 17/22 anonim ***** válasza:

5-6-7

Esetleg 3 de ahhoz nem mindig van kedvem.

2020. dec. 9. 13:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Az a gond, hogy az otthoni szabadidős tevékenységek közül lényegében csak a regényolvasást, filmnézést, sorozatnézést soroltad fel.

Én szeretek rajzolni, színezni (felnőtt színezők), néha írni (ezek leggyakrabban 2-3 oldalas szösszenetek, valamiről a véleményem vagy a gondolataim). Nálam a főzés abszolút hobbi, de néha sütök is. Gondozom a szobanövényeimet.

Meglepően ritkán nézek filmet és még ritkábban sorozatot.

Energia szempontjából az tölt fel, ha a neten csak úgy lazán olvasgatok cikkeket, fórumokat arról, ami érdekel, vagy a face-n nézegetem a kedvenc csoportjaimat. Olykor viszont csak úgy vagyok, filozofálgatok magamban vagy hasonló, a háttérben zene megy.

Az otthoni sportot kötelességként fogom fel. Eltelik vele az idő, zene megy, sőt, amelyik gyakorlathoz lehet (pl stepper), ott videó vagy sorozatrész (szökőévente azért nézek).

Az alkotós hobbijaimhoz kell energia. Azok inkább kikapcsolnak idegileg, lelkileg és hihetetlen jó érzés alkotni, a szakmámat is így választottam. De energiám még kevesebb is lesz, mert koncentrálni kell.

Bármilyen társas érintkezés leszív, elfáraszt. Viszont idegileg kikapcsolnak, az élet sóját adják az élmények által, ha valaki igazi barátom, ő hiányzik, érdekel, mi történik vele. Viszont életenergiám minden kimozdulás után csak kevesebb marad.

A túrázást időnként szeretem, de teljesítménytúra jelleggel, nem úgy, hogy 4 kilométerenként fél óra megállás. A megállások amúgy el is fárasztanak.

Legutóbb kevesebb, mint 5 óra alatt nyomtam le 22 km-t.

De a túrázás is megcsapolja az életenergiámat.

Nekem kell, hogy embermentes helyen legyek és vagy olvasgassak, vagy csak úgy legyek.

2020. dec. 9. 14:29
 19/22 anonim ***** válasza:
43%
Nekem a szentmise is nagyon sok lelkierőt ad, főleg amikor ezerfelé szakad az ember a munkában és más teendőkben.. illetve segít mindig pozitívan állni a dolgokhoz is..
2020. dec. 9. 14:59
 20/22 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:

Ez totál szitufüggő.

Ma például végre jött dolgozni 2 nap pihenő után egy kollégám, akivel rengeteget szoktunk baromkodni, így ez feltöltött szociális téren. Ennek örömére hazaérvén letámadtam a párom, utána még úgy izzadtan nyomtunk egy HIIT edzést is, mert jólesett. Lezuhanyoztunk, megnéztünk egy iZombie részt, közben ettünk. Most épp egy Miss Monique mix megy a háttérbe, felpattintottam egy üveg rosét, mert holnap nem melózok, és itt válaszolgatok kérdésekre. Párom olvas, jó ránézni, szemüvegben olyan szexi.

Na, ezek engem mind feltöltenek. Ahogy Ice Cube mondaná: Today was a good day.

De vannak olyan napok is, mikor az egyetlen töltődési pontom munkaszünetben egy kávé, kis tejjel, cukor nélkül.

Ezért nem jelöltem semmit, de remélem, kielégítő választ kaptál.

2020. dec. 9. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!