SZAVAZZATOK ! A felsorolt dolgok közül melyik háborít fel a LEGJOBBAN ? Aki akarja, kifejtheti bővebben, miért. TOP 3-AT is írjátok le !
Figyelt kérdés
Ha nincs a listában, azt is leírhatja.2020. dec. 2. 21:45
A kérdező szavazást indított:
Szexuális abúzus
Rabszolgatartás
Tömeges népirtás
Állatkínzás
Emberkínzás
Gyilkosság
Környezetszennyezés
Idegengyűlölet
Homofóbia
Korrupció
74 szavazat
1/7 anonim válasza:
tömeges népirtás, emberkínzás, gyilkosság- Hogy miért mert az emberi faj rasszokat lát egymásban kezdetektől fogva és öli egyik nép a másikat mert neki több kell. holott teremtési program szerint azért van ennyi ember a földön hogy hagyjuk egymást békében , szeretetben élni és nem megölni , de az állatok egy részével is ugyanezt csinálják .
2/7 anonim válasza:
A legnagyobb kérdés az, hogy van-e értelme az ilyesmit rangsorolni, hogy melyik a rossz és kevésbé rossz.
3/7 anonim válasza:
A korrupciót jelöltem be, mert az van elég ebben az országban, de az állatkínzás lenne a másik. Felháborító, hogy valaki képes lenne bántani egy szegény, ártatlan állatot.
4/7 A kérdező kommentje:
TOP 3-at is írjátok .
2020. dec. 2. 22:14
5/7 anonim válasza:
Elég mizantróp vagyok, de hogy az állatkínzás vezet... szörnyű dolog, de mindenki bevállalná, hogy megerőszakolják egy kutya helyett? Én nem vagyok ennyire nemes.
6/7 anonim válasza:
múltkor láttam egy filmet a szerb háborúról.
falhoz vágták a kisbabákat,módszeresen ki irtottak mindenkit a falvakban a lehető legkegyetlenebb módokon,hogy ne pazarolják a golyót.
10 éves kislányokat erőszakoltak meg.
terhes nőkből rugdosták/vágták ki a magzatot....
hát így belegondolva,hogy mondjuk itthon vacsorázunk és bejön a kéróba 10 felfegyverzett katona és bántják a családomat,csak úgy...
ettől szörnyűbbet nem nagyon tudok elképzelni.
úgyhogy nem volt nehéz döntés...a népirtás a legszörnyűbb.
7/7 anonim válasza:
Értelmes ember ilyenek között nem állít rangsort, mert mindegyik borzasztó és elfogadhatatlan. Még talán az utolsó három (korrupció, homofóbia, gyűlölet) a "legkisebb rossz" ezek közül, azokat "csak" börtönbüntetéssel honorálnám, a másik hét elkövetőit mind kivégeztetném kérdés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!