Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckold fetish miért alakul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckold fetish miért alakul ki? Ez is valamilyen gyerekkorisérelemből fakad?

Figyelt kérdés

2020. dec. 12. 15:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát, nem könnyű olyan csajt találni aki ilyet bevállal/megtesz.

Életem legizgibb élménye volt egy creampie gangbang a csajommal.

2020. dec. 12. 18:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én harmadik félként randiztam néhány párral. Aztán kialakult a kíváncsiság, hogy megtapasztaljam a másik oldalt. Sajnos a párom egyelőre nem nyitott rá, de engem a gondolat maga is rettentően izgat, hogy bevegyünk egy plusz pasit.
2020. dec. 12. 18:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálam lehet hogy volt gyerekkori sérelem de már felnőtt korban kezdtem észre venni magamon. Közvetlenül azután alakult ki bennem, hogy rájöttem, hogy a mennyasszonyom akit el akartam venni lefeküdt egy másik pasival. Én szerintem akkor sérülhettem. Nálam azonban nem a megalázáson van a hangsúly, az izgat képzeletben, hogy a nőmet más is használja. Azért írtam, hogy képzeletben mert a páromat az ilyen nem vonzza és én nem erőszakoskodom, hogy bármit is ráerőltessek amit nem akar.
2020. dec. 12. 19:02
 14/21 anonim ***** válasza:
1 történetről tudok, hogy igen.
2020. dec. 12. 19:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
7/9 vagyok, egy dolog bevillant. még középtinikoromból. volt akkoriban egy csajom, még csak kóstolgattuk egymást, petting ilyesmi akkor volt egyszer hogy annyit mondott hogy az exe nagyon szerette kefélni, na akkor azonnal felállt ettől.
2020. dec. 12. 20:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Nálam pl. az van a dologban szerintem, hogy féltékeny vagyok a páromra és ez talán átalakult valahogy ezzé a fétissé. De lehet van benne valami gyerekkori lelki sérülés is, nem tudom.
2020. dec. 12. 20:42
 17/21 anonim ***** válasza:

16 vagyok.

Kifejtenem jobban. Tehat en szub es lelki mazochista is vagyok, ergo izgat a lelki megalaztatas es fajdalom. Es ha pl a parom elmenne egyedul bulizni baratnokkel, racionalisan tudom h nem csalna meg, mert szeret, megis ott van bennem a kisordog, h de mi van ha megis, becsiccsent es megis osszejon neki valami pasi, aki flortol vele es lefekszenek. Es innen egy lepes az, hogy elkepzelem, hogy lefekszenek tenyleg, es valahol rettenetesen faj, valahol pedig meg izgat is a gondolat. Bar a fajdalom sokkal erosebb ebben az esetben. A cuckoldnal eloben nem tudom melyik gyozne, mindketto eleg extrem szintu lenne.

2020. dec. 12. 20:47
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem is a látvány izgat,ahogy a 7-es válasz második felében van..
2020. dec. 12. 21:10
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban szerelmes voltam egy nőbe, aztán rendszeresen meglestem, ahogy a szeretőjével kefél.
2020. dec. 15. 18:27
 20/21 anonim ***** válasza:
#3-al értek egyet, legalábbis én ezért kedvelem.
2020. dec. 20. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!