Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől alakul ki a scat fétis?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől alakul ki a scat fétis? Lehet erről valahol beszélni?

Figyelt kérdés
2020. aug. 4. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Smpixie, ashrak - ott talán találsz hasonló perverzióval rendelkezőt.

Avagy lehet róla beszélni - pszichológusnál, a konkrét okot ő tudja megmondani (pár konzultáció után), mert ez mindenkinél egyénfüggő.

2020. aug. 4. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A lány kakis popsija nyalasa közben alakult ki nálam
2020. aug. 4. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem tudom hogy alakult ki nálam, talán egy idő után az anális játékok közben jött "balesetek" során, illetve a székelés nekem konkrétan izgató érzés. Beszélni hasonszőrűekkel szoktam (nagy ritkán), de amúgy élvezem, amikor megkívánom és kész, problémának nem érzem, mert senkinek semmi köze hozzá.
2020. aug. 4. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgat... szívesen beszélgetnék a témában... nem tudom mitől alakul ki,de nekem mindig is volt...40f
2020. aug. 25. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Ha valakit izgat a meleg kaki, oké büdös stb ezt félre kell tenni. egyáltalán nem lesz bajod attól, hogy megeszed ugyan ugy megemészted és ki kakilod egyáltalán nem káros. remek érzés az egyébként is meleg segg melett a kakis seggbe betolni a farkad . másabb érzés mint egy sima anál. Megvan ennek is a varázsa.
2021. febr. 28. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Akit durván érdekel ez a téma avval szívesen beszélgetek. Ha van kedve.

De csak dumcsi.

2021. márc. 29. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
En is szívesen beszélgetnék olyan hölggyel akit érdekel a téma)43f
2023. szept. 16. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!