Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez valahogyan megvalósítható?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valahogyan megvalósítható? Tapasztalatlan vagyok, ezért simán lehet hogy ez egy nagyon buta kérdés!

Figyelt kérdés
Sziasztok! 24 éves vagyok, volt 3 “komolyabb” kapcsolatom is, és az igazat megvallva mindenhol én szakítottam. Rájöttem hogy nekem fontos a jó szex, és szeretnék rájönni hogy mi okoz igazán élvezetet, mitől van orgazmusom, valamint hogy a másikat mivel, hogyan tudom kényeztetni. Rájöttem hogy a kapcsolataimban nem volt olyan őszinte, bizalmas légkör ahol ezt bátra akár csak fel mertem volna hozni. Sok a gátlásom amit szeretnék levetkőzni, és szeretném legalább egyszer átélni milyen, mikor én is elélvezek és nem csak a partnerem. Lehet naív, filmbe illő vágy, de olyan jó lenne egy férfi, akivel semmi párkapcsolat nincs, csak úgymond szeretők vagyunk. Őszintén, tabu nélkül beszélünk mindenről, mindent ki is próbálunk, de egymásra figyelve, egymásra hangolódva. Persze hozzám baromi sok türelem kéne! Mit gondoltok, létezhet ilyen ember a valóéletben?

2020. dec. 9. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Igen létezhet vagyis van is !!

Szexkapcsolatba voltam egy nővel es ugyan így elmondtuk ki mit szeretne !Olyan élvezetekbe volt részünk amiről eddig csak kepzelegtünk vagy nem is gondoltuk volna!

2020. dec. 9. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Mi a f*om tartana össze egy kapcsolatot, ha nem az őszinte, bizalmas légkör, ahol bármi megtörténhet?
2020. dec. 9. 12:21
 3/6 kisördög1 ***** válasza:
84%
Ez nem elrugaszkodott "filmbe illő" vágy, ez tök normális. Ezek szerint az eddigi pasijaid önző kisfiúk voltak, Te meg naív hogy mindent elhittél. Keress egy normálisat (a picit idősebb és tapasztaltabbaknál ez tök normál amit keresel)
2020. dec. 9. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, igazad van! Neked is kijár az orgazmus. Jóval idősebb férfi kell, aki sok mindent már kilróbált és tud neked tanácsot, ötletet, őszinteséget adni. Nincs tét, lazán az erotikára koncentrálni.
2020. dec. 10. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Jó, ha tudod, hogy nagyon sok nőnek a hüvelyi orgazmushoz elengedhetetlen feltétel az igazán komoly érzelmi háttér megléte. Olyan kapcsolat, amiben TELJESEN el tud lazulni, teljesen át tudja magát adni a gyönyörnek.
2020. dec. 11. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Mesélj! Összejött már valaki?
2023. jan. 30. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!