Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van esélye egy okos nőnek is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélye egy okos nőnek is párt találni, mert úgy veszem észre, hogy jobban kedvelik a buta k...-at, mert azokon lehet uralkodni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 31. 00:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Veled nem az a baj, hogy okos vagy.
2020. aug. 31. 00:30
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Okos nő nem tesz fel hülye kérdést...
2020. aug. 31. 00:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van. És az okos nők találnak is társat. A magukat okosnak gondoló, de idegesítő nők azok, akik nem találnak senkit.
2020. aug. 31. 00:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

#párt

Ezen felröhögtem.

2020. aug. 31. 01:02
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vettem észre hogy a magukat okosnak gondoló nők lenézik azokat, akik a társadalmi rangrétrában alattuk helyezkednek el.
2020. aug. 31. 01:12
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

Nőre és férfira egyaránt igaz, hogy a magukat okosabbnak gondoló és ezt folyton hangoztató emberek borzasztó idegesítőek tudnak lenni.

Aki okos annak ez természetes és nem gondolkozik rajta naphosszat.

2020. aug. 31. 01:45
 7/14 anonim ***** válasza:
65%
Csak ha nagy a melled, kifogástalan a tested. Valamivel azért illene kompenzálni azt, hogy okos vagy.
2020. aug. 31. 07:30
 8/14 Mkdir ***** válasza:
100%
Először is az intelligenciát nagyon szubjektíven lehet értelmezni, hogy kinek mit jelent. De tény, hogy nagy általánosságban az intelligensebb emberek, férfiak és nők is sokkal jobban tisztában vannak a világgal, az őket körülvevő emberekkel, és gyorsabban átlátnak azon, hogy mit is akarnak tőlük, így sokkal jobban tele vannak önbizalom hiánnyal, és kérdésekkel, bizonytalansággal mint mások. Egyébként sok férfi fél az okosabb nőktől, emiatt vagy elkerülik, vagy igyekeznek lenyomni (ahogy itt pár kommentből is látható ) Szóval mindebből kitűnik, hogy a kérdező nem biztos hogy azért nem talál párt mert sztereotip módon okos de csúnya, hanem egyszerűen nem fog szóba állni olyanokkal akik buta nőket hajtanak, vagy alpáriak, vagy egyszerűen képtelen velük komolyabb témákról beszélgetni, vagy gyerekes módon aláznak. Szóval nehéz, nehezebb, de nem lehetetlen. Kompromisszumot soha ne köss mert rámegy a személyiséged és az életed. Egyébként a kérdező azt sem említette, hogy bárkit is nyilvánosan lekezelt volna vagy megszólt volna, csupán flusztrált és feltett egy kérdést, ami nagyon nem alaptalan...
2020. aug. 31. 09:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, találhatnak! Nekem pont az a bajom, hogy nem szeretem a bura nőket! Akinek viszont van egy kis esze az nem hozzám köti az életét! F.
2020. aug. 31. 09:44
 10/14 CaptainOfDeath válasza:
Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták. Vagy ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem ...
2020. aug. 31. 10:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!