Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ki mennyi ideig bírja a szexet? Második menetet bírtok?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, kb milyen vagyok más férfiakhoz képest.2020. dec. 8. 10:20
11/16 anonim válasza:
Hát tudod az ilyen önbevallás pont olyan mint a farokméret. Utóbbihoz mindenki 2-3 cm-t hozzátesz, a "menetidőhöz" +30 percet, a menetszámhoz meg +2-őt.
Amúgy se nem a hossza, se nem a menetek száma számít. Hanem az hogy a partnerednek mennyire van igénye. A jó szexet nem időre mérik!
12/16 A kérdező kommentje:
Húha, hát akkor nagyon átlag alatt vagyok. Igen 11es, biztos van aki nagyot mond, de nem mindenki. A gond az, hogy sok nőm volt már, és úgysem mondja meg a legtöbb őszintén, hogy mennyire volt ez elég neki, de jó tudni, hogy más férfiak (akik ellenfelek ugye) mit tudnak hozzám képest.
2020. dec. 8. 18:00
13/16 anonim válasza:
Első menet 15 20 perc de bírnám tovább is. Ha fel tud izgatni akkor a második menet hosszabb, nehezebben megyek el. Felnőtt férfinak kontrollálnia kell mikor megy el, akár órákra is képesnek kell lenni, az orgazmus egy tudatos dolog
14/16 anonim válasza:
Első menet kb 10-15, második menet rögtön mehet és annak nagyon változó az ideje, van amikor nem tudok elmenni második adagban van amikor 10 perc és végem. Az, hogy mennyit dolgoztam sokat változtat.
15/16 A kérdező kommentje:
Nekem 5 perc körül van, de ha nem vigyázok, sokkal hamarabb is elsülök. Második menet csak nagy kínlódással jön össze, nem áll rendesen, de akkor is hamar elélvezek. Sajnos ez is egy oka lehet, hogy nem volt még hosszútávú kapcsolatom 24 évesen, nem tudom mi lesz így.
2020. dec. 9. 11:00
16/16 anonim válasza:
Dehogyis, ez teljesen természetes nézz utána!
Ne az itteni kamu válaszokat, hanem a felméréseket.
Régebben 2-3 perc volt az átlag, ma 5,5 perc az átlagos aktus ideje. Nyilván ez konkrétan a behatolástól mérve.
Hatalmas nagy baromság hogy sokáig kell bírni, meg hogy ezt tudni kell szabályozni hogy mikor élvezz el.
Ne legyél ez miatt önbizalom hiányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!