Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti megsértődnétek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti megsértődnétek, ha a második/harmadik randin nem lenne szex?

Figyelt kérdés

Van egy 30 éves férfi, akivel a második randin nagyon beindultunk, rengeteget csókolóztunk, láttam rajta, hogy le szeretett volna fektetni. Elkezdett tapizni, de levettem a kezét a fenekemről. Elimdultunk kocsival az erdő felé, de mondtam, hogy térjünk vissza (nem mondta a szándékát, hogy miért akar az erdőbe menni).

Én is kívánom őt, de még várnék 3-4 randit.

Férfiak, ti megsértődnétek, ha elutasítsák a szexet a második randin?

2019. jún. 16. 16:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem, van amiért megéri várni! :)
2019. jún. 16. 16:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha nem adnál előtte olyan jeleket, hogy te is akarod, akkor nem. Amúgy hány éves vagy?
2019. jún. 16. 16:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Második, harmadikon még nem, de volt akivel már a harmadikon szétkeféltük egymást :)
 4/12 anonim ***** válasza:
10%

Az első egy fatökű...

Azt kell mondjam, ha kívánod és mégsem mész bele ebbe akkor tipikusan női stratégiát alkalmazol: feleslegesen stresszeled az embereket.

Senkiért se éri meg várni. Ennyi.

5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem, simán kivárok, semmi nyomulás.

Viszont mindenki más...

2019. jún. 16. 16:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Általában nem szokott zavarni. Egy alkalom volt amikor igen, akkor is csak azért mert a csaj volt az aki össze vissza tapizta a szerszámom, ami egy elég egyértelmű jel, hogy mehet. Ennek ellenére én kaptam meg, hogy ne akarjam sürgetni őt, olyan vagyok mint az összes többi, stb. Hát mondom akkor most nem leszek olyan mint az összes többi hanem én lelépek.

De ha valaki úgy kezd, hogy ő pár randin keresztül csak ismerkedni akar és nem vesz 5 perc után méretet rólam az teljesen rendben van.

2019. jún. 16. 17:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha jeleket ad flörtöl és nincs semmi én megunom pár alkalom után
2019. jún. 16. 18:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem.

28f

2019. jún. 16. 18:25
 9/12 xKakashix ***** válasza:
ha látom a nőn, hogy ő még nem akarja, nem áll rá készen, akkor nem.. 2-3 randi az még nem sok, jobb előtte rendesen megismerni a másikat, ha hosszútávra tervezel
2019. jún. 16. 18:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez annyira felesleges es megalazo. Akkor mar tisztabb ha kijelented hogy majd a naszejszakan.
2019. jún. 16. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!