Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők közt van akit irritál egy "bújós" férfi?
Figyelt kérdés
Voltam együtt 2 alkalommal egy nővel, szexben izgalmas volt egymással. És volt egy kicsit furcsa megnyilvánulása. Szex után feküdtünk ágyban, pihengettünk és csak annyit csináltam hogy közelebb húzódtam hozzá hogy összeérjen a testünk, meg átöleltem.
Erre olyan furcsán rám nézve mondja: "Mit csinálsz?"
Mondom idebújok, átölellek.
"Ja te ilyen bújós pasi vagy?"
XD
Szóval hát fura volt.
2020. dec. 7. 10:18
11/13 anonim válasza:
Engem nem irritálna, sőt kifejezetten boldoggá tenne, ha szeretném az illetőt. Ha meg nem, akkor nem feküdnék le vele eleve. Szóval nehéz beleképzelnem magam a partnered helyébe, de ha tippelnem kéne, én is azt mondanám, hogy téged testi kielégülésre "tart", nem érzelmire.
12/13 anonim válasza:
A mai csajok hírből sem hallottak az utójáték fontosságáról.
13/13 anonim válasza:
lehet, én vagyok fura
élvezetes számomra, ha a pasi például szex közben durvább, utána gyengéd (akár bújós)
nálam a bújás nem feltétlenül jelent sokat érzelmileg, inkább csak izgi látni, hogy egy embernek több oldala lehet
(persze, ha csak ebből állna az egész, hogy csak tutujgat, az valószínű nem tetszene)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!