Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A bdsm alapú szopatás bejön nektek? Kis pofozás, erős szavak és közben fogják a hajatokat.
Csak szopásról van szó, ami nem feltétlenül van egybekötve a közösüléssel, vagy bármi továbbival szexualitás ügyében.
Meg az, hogy a pénisszel esetleg pofozzák az arcotokat és ha kell lenyúlnak a szátokba is. Üdv 29/F
Nekem ez tetszik, és szeretem.
Egy dologba kötnék bele: mik az erős szavak? Hiába vagyok nagyon szub, a testemmel való alázkodást utálom. Ha viszont azt érted ezalatt, hogy pl. r#b@ncnak nevezel, vagy ilyensmi, az oké.
Azonban még valami szemet szúrt: engem felizgat ez az egész, szóval utána azért elvárnék egy minimum orális kielégítést. Hiába vagyok alárendelt, nekem is vannak igényeim, amiket a párom kell kielégítsen, hisz a szex kettönkről szól.
Az erős szavak alatt nagyjából ezt értettem igen.
Ha elvársz utána egy orális kielégítést, az úgy jó. Meg is kapnád:).
A szopatást úgy képzelem el, hogy térdepelnek előttem.
Nagyon is bejön!
Csináltam már mind és a pasi előtt is térdeltem..
Van hogy nem várok el viszonzást mert jol esik kielégíteni a másikat és látni rajta az örömöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!