Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy normális lány sem fog összejönni egy 24 éves szűz fiúval?
"Összekevered az okot és az okozatot. Azért vagy szűz, mert nem kellesz senkinek, nem fordítva."
Lehet hogy kellene valakinek, csak rosszul áll hozzá. Lehet, hogy simán kellene sok nőnek. Ezen a fos fórumon még a kommentek olvasásától még depressziósabb leszek.
Kérdező, ne mond el nekik és kész.
én 27 évesem vesztettem el, párkapcsolatban.
ahogy valaki már írta, nincs a homlokodra írva. ha jól állsz emberi készségekkel, a kutya nem fogja gondolni rólad.
az a baj, hogy a harminc felé is szűz emberek jelentős része sajnos elég gyatrán áll azokkal a készségekkel, amik miatt jó valakivel együtt lenni. te ne tartozz közéjük.
Ilyesmitől én is félek... 20F
Igen, #1-nek igaza van, azért vagyunk szüzek, mert a lőtéri kutyát nem érdekeljük, no de akkor is félek, hogy még emellé maga a késői szüzességem ténye beindít egy negatív spirált...
Ha 22-23 éves koromig nem sikerült elvesztenem, nagyon nagy bajban leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!