Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nálam alacsonyabb fiúk miért gondolják azt hogy nekem barátnőm van?
Figyelt kérdés
Többször előfordult olyan hogy mások azt feltételezték rólam hogy van barátnőm, és amikor megmondtam hogy nincs döbbenten néztek.
Aki alacsony azért gondolja azt hogy egy magasabb sikeresebb mert ő az alacsonyságára fogja azt hogy egyedül van?
Meg amúgy miért veszik sokan természetesnek azt hogy valakinek van barátnője? Szarul érzem magam ezek után mert ezzel azt érzem milyen gáz vagyok hogy nem tudok barátnőt találni, mintha olyan könnyű dolog lenne.
2020. dec. 3. 20:31
2/2 anonim válasza:
Mert az általad említett pasik sajnos valóban az alacsonyságukra fogják a kudarcot. Könnyebb egy olyan tulajdonságra, amin nem tudnak változtatni, mint magukba nézni és tenni a valós probléma ellen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!