Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan tapasztalatotok, hogy egy kinézetre menő pasi, vagy csinosan ribis lány nulla az ágyban?
Figyelt kérdés
Pls senki se oltogasson kamusztroikkal. Olyan érdekel, hogy veletek vagy ismerősötökkel fordult e elő olyan, hogy egy pasi szexistennek tűnt, viszont az ágyban lúzer, vagy egy nő nagyon csinos és kívánatos volt, a szexben mégse kielégítő. Lehet ez személyiség miatt is, más miatt is.2020. dec. 3. 12:52
11/12 Vis Maior válasza:
Aki szép meg belevaló, annak könnyebben gyűlik a tapasztalat, de egyetértek az előttem szólóakkal: én is találkoztam már olyan szép lánnyal aki azt gondolta, hogy neki aztán azon kívül hogy szép semmit nem kell tennie a szex során, pedig hát ez egy társasjáték:)
12/12 anonim válasza:
Volt egy vékony, de jó lakau csajom. Csak misszionárius pózban engedte, nem szeretett lovagiolni, kutyában sem mehetett, néha esetleg oldalról. Szopni nem szeretett, talán 1-2x csinálta, de őt mindig nyalni kellett elég hosszan, de viszonzás semmi. Annyi volt benne a jó, hogy nagyon szűk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!