Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek egy 35-40 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 35-40 éves nőnek nagyobbak a szexuális igényei, mint egy 20-25 évesnek? Hogyan tapasztaljátok?

Figyelt kérdés
Van a baráti társaságban egy 36 éves nő, aki szingli, és látszik rajta elég egyértelműen, hogy nagyon ki van már. Nagyon csinos, jó a teste, szívesen megdugnám, és minden bizonnyal azonnal benne lenne, tett már apró jeleket ezzel kapcsolatban. A gond ott van, hogy én 24 vagyok, és az eddigi legidősebb csaj, akivel szexeltem, max egy évvel volt nagyobb nálam. És nála egyszerűen félek, hogy kevés lennék neki, azért mégiscsak 36 éves, sok tapasztalattal, és nagy igényekkel. Vagy tévednék?

2020. dec. 3. 09:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 37 vagyok és most sokkal jobban rá vagyok kattanva a szexre, mint 10 évvel ezelőtt, de ez nem abban mutatkozik meg hogy, döngessen valaki 1 órát... Inkább kíváncsiság, kipróbálni, átélni új dolgokat.

Veszíteni valód nincs.

2020. dec. 3. 14:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Na hát nemrég bizony felmentem hozzá, és együtt töltöttünk egy éjszakát. Az elején nagyon izgultam, mikor odaértem, de nagyon hamar oldódott a hangulat, jófej csaj. Hát én nem tudom, hogy minden 30 pluszos nő ilyen, vagy csak ő ilyen belevaló.... De 4x élveztem el vele aznap este, nem is tudtam, hogy képes vagyok ilyesmire. Egy istennő, életem dugása volt!!
2020. dec. 29. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!