Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek egy 35-40 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 35-40 éves nőnek nagyobbak a szexuális igényei, mint egy 20-25 évesnek? Hogyan tapasztaljátok?

Figyelt kérdés
Van a baráti társaságban egy 36 éves nő, aki szingli, és látszik rajta elég egyértelműen, hogy nagyon ki van már. Nagyon csinos, jó a teste, szívesen megdugnám, és minden bizonnyal azonnal benne lenne, tett már apró jeleket ezzel kapcsolatban. A gond ott van, hogy én 24 vagyok, és az eddigi legidősebb csaj, akivel szexeltem, max egy évvel volt nagyobb nálam. És nála egyszerűen félek, hogy kevés lennék neki, azért mégiscsak 36 éves, sok tapasztalattal, és nagy igényekkel. Vagy tévednék?

2020. dec. 3. 09:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

az, hogy kinek mekkora az étvágya, milyen igényei vannak az nem kor függő

persze változhat az idők során, de ez nem korhoz kötött dolog

én voltam 20-as fadarab és 40-es bevállalós nővel is

2020. dec. 3. 10:03
 2/12 anonim ***** válasza:

Nyilván mindenkinek eltér az igénye, azért valszeg egy 26 éves aktívabb. Az idősebb nők sokszor nem akarnak fiatal palit, bár szerintem szexre elég lehet neki, ha nem úgy áll hozzá, hogy 12 év az sok. 23f Valószínűleg nem akarja majd, bár ki tudja.

[link]

2020. dec. 3. 10:05
 3/12 A kérdező kommentje:
Részemről csak szex, semmi több nem lehet. A legnagyobb gond, hogy nem bírom olyan sokáig, ezért kérdezem. Nem tudnék ilyen egy órás meneteket lenyomni vele, de simán kinézem belőle, hogy neki ez kell. De kihagyni se lenne jó, mert látom, hogy benne lenne, sőt, akarja velem.
2020. dec. 3. 10:07
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Mibol latszodik hogy "ki van ?" ra van irva ?
2020. dec. 3. 10:07
 5/12 A kérdező kommentje:
Észre lehet venni azt egy nőn. Plusz az apró jelek, amiről beszéltem.
2020. dec. 3. 10:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor próbálkozz be, legyél olyan alfa, magabiztos hím, mint jómagam.
2020. dec. 3. 10:13
 7/12 anonim ***** válasza:
59%

Felesleges fosnod. Ez a kor dolog ilyen misztikum az embereknél. Sokkal fiatalabb, sokkal idősebb, mindenki kattog rajta. Ugyanolyan ember, mint egy 26 éves nő e téren. Lehet tapasztalt, lehet egy köteg rőzse, aki fekszik. Ha rendes, normális, vágj bele. Mi gond lehetne? Kormold ki a 3,14csáját is rendesen. Én 25 évesen dugtam meg egy 36 éves nőt, istenesen. Nincs veszíteni valód.

De, ha nem mered, küldd hozzám. 32,9F

2020. dec. 3. 10:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mutatna neked pár dolgot, én szívesen belemennék. Már csak azért is mert a fiatal lányok mind szűzikék akik azt se tudják mit akarnak. Csak fekszenek mint egy darab fa és tőled várnak mindent...
2020. dec. 3. 10:37
 9/12 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő.

Bár saját tapasztalataim alapján bizony előfordul...

2020. dec. 3. 11:14
 10/12 A kérdező kommentje:

7

Ez a beszéd, igazad van.

2020. dec. 3. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!