Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 35-40 éves nőnek nagyobbak a szexuális igényei, mint egy 20-25 évesnek? Hogyan tapasztaljátok?
az, hogy kinek mekkora az étvágya, milyen igényei vannak az nem kor függő
persze változhat az idők során, de ez nem korhoz kötött dolog
én voltam 20-as fadarab és 40-es bevállalós nővel is
Nyilván mindenkinek eltér az igénye, azért valszeg egy 26 éves aktívabb. Az idősebb nők sokszor nem akarnak fiatal palit, bár szerintem szexre elég lehet neki, ha nem úgy áll hozzá, hogy 12 év az sok. 23f Valószínűleg nem akarja majd, bár ki tudja.
Felesleges fosnod. Ez a kor dolog ilyen misztikum az embereknél. Sokkal fiatalabb, sokkal idősebb, mindenki kattog rajta. Ugyanolyan ember, mint egy 26 éves nő e téren. Lehet tapasztalt, lehet egy köteg rőzse, aki fekszik. Ha rendes, normális, vágj bele. Mi gond lehetne? Kormold ki a 3,14csáját is rendesen. Én 25 évesen dugtam meg egy 36 éves nőt, istenesen. Nincs veszíteni valód.
De, ha nem mered, küldd hozzám. 32,9F
Egyénfüggő.
Bár saját tapasztalataim alapján bizony előfordul...
7
Ez a beszéd, igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!