Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg ilyen tragikus a szemmértéke?
Figyelt kérdés
Ha egy 13-14cm pénisz mérettel behazudod a 16-17cm-t, akkor a nő elhiszi valóban?? Vagy csak a kis méretű pénisszel rendelkezők ámítják magukat ezzel, mert így mondhatják, hogy minden nő aki ekkorának mondja a párja farkát (vagy azt ami neki kellemes), az valójában csak sokkal kissebb.2020. dec. 2. 16:44
11/19 anonim válasza:
Azért nem kell tőlünk mindent el hinni ;)
13/19 anonim válasza:
Nekem jó a szemmértékem. Pontosan tudom, mikor kisebb akár egy centivel is vagy mikor változik a nagysága. Valahogy elfeledkeznek a fiúkák arról a tényről hogy szex közben is változik a méret.
14/19 anonim válasza:
Én már csak azt nem értem, miért akarna hazudni bárki a saját méretéről. Ha férfi vagy és a nőnek kicsi a 13 centid, az akkor is kicsi lesz, ha 20-nak hazudod. Az érzet számít, nem a látvány meg a tudat.
15/19 anonim válasza:
Azt szokták mondani, sok nő ezért vezet (parkol) rosszul, mert a pasik beadták nekik, hogy a 10 centi az 25 centi. 📐🤣
Mellesleg, nekem 14 cönti és soha nem volt vele gondom és a partnereimnek sem! (négy gyerekem van. Hozzánk női postás jár, tehát van esélye, hogy tőlem vannak. 🙃)
16/19 anonim válasza:
1-es!
De, a nők hisztiznek a centiken.
5-ös!
Mégis mennyi fa.szt láttál?
17/19 anonim válasza:
12-es!
Nők mániája a méret.
13-as!
Szex közben mióta változik a méret?
Kérdező!
A 13-4 cm mióta kis méret? Amúgy meg tényleg ellentmondásos a kérdésed. Tuti pasi vagy.
18/19 anonim válasza:
Neked meg az agyad ilyen tragikus !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!