Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb, érettebb nőknek bejön ha egy szexi fiatal sráct feltudnak izgatni szexuálisan?
Nem kis lúzerekre gondolok akik MILF-nek hívják ezeket a 40 feletti nőket, mert még csak poreszban láttak nőt, hanem tényleg jó 20 év körüli kockahasú csávókra, akik simán felszedik a velük egykorú lánykákat is.
Az érettebb nőnek ez megtisztelendő?? Hogy egy kicsit idősödő teste ellenére felállt a fiatal nagy farkú kandúr farka?
Találkoztam egy sráccal, 23 éves titán. Fogalma sincs a vonzerejéről. Az az igazi kemény kinezetű makacs pasi,aki felken a falra, ha kellő tapasztalat birtokában lesz.
Egyszer korábban már kavartunk picit, csókolózás, kis tapi. Olyan bájos és rutintalan volt. Épp tegnap egyeztettük le, hogy a szeretőm lesz.
Büszke vagyok e magamra? Nem mondanám. Valahol gáznak érzem, hogy ikyen fiatal, de még ennyire sem érint meg más a környéken. Vágyaim, szükségleteim meg vannak. 38n
Hölgyek! Ha itt írnának nektek egy privát üzenetet akkor fellennétek háborodva.. Miért?
Csak itt olyan nagy a szátok? Valóban pedig csak a 40+os rendőrkapitányok jönnek be akik még formában vannak? :D
#7. Ez az.. Akkor miért mondod hogy izgatnak a fiatal srácok?
Nyugi én nem írok..
Nekem bomba csajok kellenek 20-25 ! Nem pedig 50 éves nok..hiába korához képest jól néz ki.. De sok már benne a km... 😂😂💪🏻🤞🏻
Sosem volt még fiatalabb srácom. EZ a srác izgat.
Az meg egyáltalán nem érdekel, hogy mi a zsánered.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!