Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg lecsúszik a bugyijuk attól, ha egy férfi fapofával, féloldalra döntött fejjel nézeget felfele, lehetőleg napszemüvegben?
Figyelt kérdés
Reklámokban, újságokban és még ki tudja hol láttam ilyen megjátszott képeket.
Egyszer véletlenül rólam is készült olyan kép, ahol épp olyan fapofát vágva nézegetek felfele, és arra is mondta egy lány, hogy hú, milyen jó kép, milyen magabiztos, stb. Ennyire meg lehet ezt játszani?
2020. nov. 7. 22:38
1/12 anonim válasza:
Mutatnál ilyen képet?
Fogalmam sincs hogy miről van szó...
4/12 A kérdező kommentje:
1. Hát most nincs kéznél és nem tudom, mikor láttam ilyet utoljára, de megpróbálok keresni. Talán még divatbemutatón vagy hol van még ilyen. ha valaki tudja, mire gondolok, linkelhet.
jaj, dehogy hiszek a reklámoknak, csak annyira látványosan játszottak rá erre mind reklámok, mind egyéb termékek
2020. nov. 7. 22:44
5/12 anonim válasza:
Ja... divatbemutatón, meg reklámban... az gondolom nem számít, hogy ezeken a felületeken fotó MODELL pasik vannak 😃 amúgy nem csúszik le a bugyijuk még ennyit, csak tetszik nekik a fotó MODELL pasi.
6/12 A kérdező kommentje:
5. De akkor minek csinálják ezt a pózolgatást? Már sokszor eléggé nevetséges volt. felrakott valaki egy órát a falra a magasba és azt bámulják, vagy mi a fene?
2020. nov. 7. 23:06
7/12 anonim válasza:
Én fa helyett fém pofával nézek felfelé.
Üdv: Terminátor
8/12 anonim válasza:
#5 azért csinálják mert a drága jó fényképész/megrendelő azt mondta hogy ilyen pózt/pofát vágjanak a modellek a fényképen ennyike. Aki meg azt hiszi hogy leutánozza azt ami a reklámban van és attól máris menő lesz tőle az idióta.
9/12 anonim válasza:
Ebben a pózban jól látszik a férfi állkapcsa, ez tetszik nekik.
10/12 anonim válasza:
Hát lehet elsőre arra gondolnék, mi az beállt a rövidzárlat nála?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!