Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha lefeküdtem egy tanárommal?
Ott egye a fene,1-szer élünk,mikor éljünk ha nm most?fiatal 18 éves vagy a leggg jobb kor,gondolom elég dögösen nézel ki?
😉
Ugyhogy sok szerelmes éjszakákat kivánok neked.
Amúgy na irigylem a teacher[t]😉😉😉
Eddig nem igazán értettem miért cikizik a korosztályunkat...köszi...meg van a válasz:)
Az üzenetedben szerintem egyáltalán nem volt helye a naiv szónak, hiszen már csak az öltözködésed is kirivónak számít...Én szégyenemben elbújnék, ha az egyik tanárom topban látna. Az még oké, hogy bejön egy tanár, mert szerintem az emberek egy jelentős részének volt olyan szakasza, amikor az egyik tanárjáról ábrándozott(ezt úgy mondom, hogy nekem is van olyan)...De az ilyen ábrándozások jobb, ha csak a képzelet szüleményei maradnak. Sokan írták, hogy szívesen lettek volna a tanárbácsi helyében, de ha tényleg úgy lett volna, hogy alkalmuk adatik egy barátnő mellett valamelyik diákocskát megdugni, akkor hányan tették volna meg? A tiltott mindig izgalmas, de a legtöbb embert szerintem visszatartaná a félelem. Végül azért kíváncsi lennék, hogy összejöttetek-e:D
18/L
Még valami...tudom, hogy ez régebbi kérdés, de ha azóta nem változtál és a kérdés mégcsak nem is kamu, akkor annyit tudok mondani, hogy nem csak elképesztően ostoba vagy, hanem elképesztően nagy szajha is:)
Most hogy visszaolvastam a válaszaid...te jó ég...hogy is volt az egyik kedvenc válaszom? Ha valaki ad magára az nem qurva...ez magában igaz...viszont nem mindegy, hogy milyen módon teszik. Én is adok magamra, de azért arra figyelek, hogy ne legyen kint semmim és, hogy a tanáraim előtt vagy a suliban ne vegyek fel olyan dolgokat, amik rövidebbek a kelleténél. Egyébként ez inkább egy 15 éves kérdésének hangzott, mintsem egy 18 évesének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!