Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha lefeküdtem egy tanárommal?
Figyelt kérdés
online oktatás alatt nagyon sokat beszélgettünk, mindig talált valami ürügyet, hogy rám írjon, pl egy feladattal kapcsolatban. aztán a téma át terelődött arra, hogy mennyit szoktam edzeni, stb, mondta, hogy jó lenne össze futni, mert hogy a kedvenc diákja vagyok. én mit sem sejtve bele mentem a taliba, bőrnadrágban és egy topban mentem el(meg persze kabát) és mondta, hogy megihatnánk nála egy kávét, mivel most úgyis zárva vannak ezek a helyek, naiv énem még mindig mit sem sejtve bele ment, amikor fel mentünk hozzá, egyből elkezdett simogatni, nekem ez nagyon bejött, mert fiatal és szexi tanárom van, 24-5 éves lehet. Viszont van több bökkenő is a dologban..az egyik, hogy van barátnője, a másik pedig, hogy ezekután nagyon kínos lesz a suliban, földrajz tanár egyébként..szerintetek most hogyan tovább? 18 vagyok, ez az utolsó évem2020. dec. 2. 09:48
31/65 anonim válasza:
annyibol nem gaz, hogy legalabb 18 vagy, de egyebkent eleg erkolcstelen dolog foleg ugy, hogy tudtad hogy van baratnoje
32/65 A kérdező kommentje:
#31 Tudom, de nagyon kívántam:(
2020. dec. 2. 15:34
33/65 anonim válasza:
De nem állatok vagyunk, hogy ne tudjuk leküzdeni az ösztöneinket..
35/65 anonim válasza:
Na és most mi lesz? Te leszel a szeretője? Vagy egyszer elég volt? Tudod kapcsolatban van. Te meg naivan össze akarsz jönni vele...
Te örülnél neki ha a palid mással qr míg te máshol vagy?
Jó naiv vagy na de mind1.
37/65 anonim válasza:
Úristen. A lányt savazzátok. Elképesztő.
Ő az áldozat!!!
38/65 anonim válasza:
Utolsó. Mitől lenne áldozat? Nagykorú, és nem írta, hogy kényszerítették.
39/65 anonim válasza:
Elmúlt 18, és szellemileg automatikusan éretté vált? Nem véletlen, hogy ezek a kapcsolatok tiltottak. Vajon mert volna nemet mondani a tanárának? Neki kellett volna észnél lenni. A lány sem egy ma született bárány, ő is felelős a történtekért, de alapvetően a tanerő hibája ez az affér. És ez nem cool, meg poén, hanem egy nagyon komoly és sajnálatos eset.
40/65 A kérdező kommentje:
#39 B*zd meg, ezen mi a sajnálatos?? Én akartam..
2020. dec. 3. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!