Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz, ha lefeküdtem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha lefeküdtem egy tanárommal?

Figyelt kérdés
online oktatás alatt nagyon sokat beszélgettünk, mindig talált valami ürügyet, hogy rám írjon, pl egy feladattal kapcsolatban. aztán a téma át terelődött arra, hogy mennyit szoktam edzeni, stb, mondta, hogy jó lenne össze futni, mert hogy a kedvenc diákja vagyok. én mit sem sejtve bele mentem a taliba, bőrnadrágban és egy topban mentem el(meg persze kabát) és mondta, hogy megihatnánk nála egy kávét, mivel most úgyis zárva vannak ezek a helyek, naiv énem még mindig mit sem sejtve bele ment, amikor fel mentünk hozzá, egyből elkezdett simogatni, nekem ez nagyon bejött, mert fiatal és szexi tanárom van, 24-5 éves lehet. Viszont van több bökkenő is a dologban..az egyik, hogy van barátnője, a másik pedig, hogy ezekután nagyon kínos lesz a suliban, földrajz tanár egyébként..szerintetek most hogyan tovább? 18 vagyok, ez az utolsó évem

2020. dec. 2. 09:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:
5 éves, lenne még plusz egy év, de az nem kötelező
2020. dec. 2. 10:47
 22/65 anonim ***** válasza:
43%

Pedagógus vagyok.

Irtó gáz, amit a tanár művelt veled. Feljelenteném, hogy mással ne tudja megtenni.

Ő a feljebbvalód.

Ez ott volt a tudatodban, hogy vajon mi lesz, ha nemet mondasz...

Sajnálom, hogy ez megtörtént. Nem hagynám annyiban.

2020. dec. 2. 11:08
 23/65 anonim ***** válasza:
51%

Neked nem gáz, neki az lesz ha kitudódik 😄 nem csak a párjának, de az állásának is búcsút fog inteni.

Na akkor mesélek neked egy valós történetet... kora 30-as tanerő, utolsó éves gimnazista diáklány. Hát biz' megesett a dolog. A lány csak a legjobb barátnőjének mondta el "de pszt titok" - két hét múlva mindenki tudta. Az egyik szülő meg a lány szüleinek. Szülők be az igazgatóhoz oltári balhé, a tanárt levették az osztályról, tanév végén meg az iskolából "közös megegyezéssel" távozott. Egy vidéki kis szakközépbe tudott átmenni máshova nem vették fel. Persze ott is nyelvre vette mindenki szóval onnan is jönnie kellett. Ja és persze otthon válás.

A diáklány... mindenki róla pletyizett a háta mögött, "mekkora ribi" ebből feszültség, balhék, kiközösítették, magatartás-problémák, a tanárok "rászálltak" nem direkt de szándékosan hűvösek voltak vele. Érettségi ide vagy oda át kellett íratni egy másik iskolába, értelemszerűen romlottak a jegyei, felvételi ugrott.

2020. dec. 2. 11:13
 24/65 anonim ***** válasza:
60%

Ez a tanár, aki kikezd a diákjával, ha pék lenne akkor az eladásra szánt kiflibe harapna bele...

Morálisan semmi különbség a kettő között!

Totál visszataszító, hogy az ő gondoskodására, nevelésére bízott fiatal és (többnyire) naiv személlyel így bánik. Erkölcsileg nulla az ilyen ember.

2020. dec. 2. 11:23
 25/65 anonim ***** válasza:
53%

A sok köpködő komment után: tartsd titokban és ne pánikolj be. Teljesen normális amit csináltál, csak ne keverd a tanárodat bajba.

egy tanár, aki belebukott egy ilyen ügybe egyszerrégen

2020. dec. 2. 11:42
 26/65 A kérdező kommentje:
#23 Én bele voltam egyezve, ezt akartam🤦‍♀️senkinek nem beszélek róla, legjobb barátnőnek sem, elballagok innen, aztán össze jöhetek vele
2020. dec. 2. 11:43
 27/65 anonim ***** válasza:
72%

Nem vagyok biztos ebben, de a tanárt felelősségre vonhatják erőszak miatt, feletted áll az iskolában, még akkor sem normális a kapcsolat ha te is akartad. Ha jól tudom konkrétan köteles lenne valaki jelenteni a tanárt ilyen helyzetben, elvesztheti az engedélyét és valószínűleg nem taníthatna tovább abban az iskolában.

És ne is beszéljük arról hogy barátnője is van.

2020. dec. 2. 11:44
 28/65 A kérdező kommentje:
#27 De istenem ez nem erőszak:D Én is akartam, és én is írtam neki olyanokat
2020. dec. 2. 11:48
 29/65 anonim ***** válasza:
79%
18 ev feletti diáknál már nincs abszolut gond, hiába mondjátok. Van olyan ismerosom, akik a csaj 13adikas koraban jottek ossze, azota hazassag, ket gyerek, a pasi azota is ott tanit.
2020. dec. 2. 13:03
 30/65 anonim ***** válasza:
100%
#27- es fontoskodik itt...
2020. dec. 2. 13:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!