Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha lefeküdtem egy tanárommal?
Pedagógus vagyok.
Irtó gáz, amit a tanár művelt veled. Feljelenteném, hogy mással ne tudja megtenni.
Ő a feljebbvalód.
Ez ott volt a tudatodban, hogy vajon mi lesz, ha nemet mondasz...
Sajnálom, hogy ez megtörtént. Nem hagynám annyiban.
Neked nem gáz, neki az lesz ha kitudódik 😄 nem csak a párjának, de az állásának is búcsút fog inteni.
Na akkor mesélek neked egy valós történetet... kora 30-as tanerő, utolsó éves gimnazista diáklány. Hát biz' megesett a dolog. A lány csak a legjobb barátnőjének mondta el "de pszt titok" - két hét múlva mindenki tudta. Az egyik szülő meg a lány szüleinek. Szülők be az igazgatóhoz oltári balhé, a tanárt levették az osztályról, tanév végén meg az iskolából "közös megegyezéssel" távozott. Egy vidéki kis szakközépbe tudott átmenni máshova nem vették fel. Persze ott is nyelvre vette mindenki szóval onnan is jönnie kellett. Ja és persze otthon válás.
A diáklány... mindenki róla pletyizett a háta mögött, "mekkora ribi" ebből feszültség, balhék, kiközösítették, magatartás-problémák, a tanárok "rászálltak" nem direkt de szándékosan hűvösek voltak vele. Érettségi ide vagy oda át kellett íratni egy másik iskolába, értelemszerűen romlottak a jegyei, felvételi ugrott.
Ez a tanár, aki kikezd a diákjával, ha pék lenne akkor az eladásra szánt kiflibe harapna bele...
Morálisan semmi különbség a kettő között!
Totál visszataszító, hogy az ő gondoskodására, nevelésére bízott fiatal és (többnyire) naiv személlyel így bánik. Erkölcsileg nulla az ilyen ember.
A sok köpködő komment után: tartsd titokban és ne pánikolj be. Teljesen normális amit csináltál, csak ne keverd a tanárodat bajba.
egy tanár, aki belebukott egy ilyen ügybe egyszerrégen
Nem vagyok biztos ebben, de a tanárt felelősségre vonhatják erőszak miatt, feletted áll az iskolában, még akkor sem normális a kapcsolat ha te is akartad. Ha jól tudom konkrétan köteles lenne valaki jelenteni a tanárt ilyen helyzetben, elvesztheti az engedélyét és valószínűleg nem taníthatna tovább abban az iskolában.
És ne is beszéljük arról hogy barátnője is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!