Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtatok innen már partnert szexre?
Figyelt kérdés
Alkalmi, barátság extra vagy kapcsolat lett belőle?
Nemed/korod?
Milyen alaku csajt/pasit sikerült felszedni?
Ha alkalmi vagy barátság extrákkal akkor meddig tartott, milyen a szex vele?
2020. dec. 1. 08:57
3/15 anonim válasza:
Eddig még nem, de rajta vagyok, nem csak itt, hanem mindenhol.🤭
F
4/15 anonim válasza:
Én nem tudtam megbízni az illetőben és ez csak is az én hibám volt mert ilyen vagyok. Pedig kedvesnek tűnt és figyelmes is volt.
26/L
5/15 anonim válasza:
Igen, alkalmit. De nem úgy hogy direkt kerestem, csak elkezdtünk beszélgetni és lett folytatása.
Ma már nem tenném meg, de akkor nagyon kétségbe voltam esve.
6/15 anonim válasza:
Nem, mert mindenki 200 kmre lakott kb. Amúgy menne, mert van egy 7/10 körüli fejem, magas vagyok és eléggé férfias.
9/15 anonim válasza:
Még nem pedig alkalmiban benne lennék. 41/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!