Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hány évesen találtatok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hány évesen találtatok a legfiatalabb partneretekre? Ti hány évesek voltatok? Milyen volt vele? Hogy csináltátok?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 08:39
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
61%
24 voltam a partnerem 16. Reszletekert privatban
2020. ápr. 2. 08:40
 2/45 anonim ***** válasza:
84%
25 vagyok, a srác 15. Nem vagyok rá túl büszke de életem legjobb szexe volt..
2020. ápr. 2. 08:49
 3/45 anonim ***** válasza:
92%

Én kb 22-23 lehettem a lány pedig közelitett a 15 felé. Hónapokig átjárogatott hozzám, csak a szex érdekelte. Imádtam, a legjobb nő volt akivel addig dugtam. Nagy mellek, kerek segg, vékony derék, feszes test, iszonyatosan szűk punci és olyan kiváncsi és bevállalós volt, hogy azóta sem találkoztam olyannal. Persze az elején még félénk volt, mindig bújt mint egy kiscica 0-24ben tudott volna csókolózni. Az anyja előtt titkolni kellett igy még izgalmasabb volt. Akkor jöttem rá milyen is az a nimfomán nő. Elmentünk az első közös bulinkba szombat este. Akkor jöttem rá, hogy 4 feles padlóra veri és olyan dughatnékja támad piásan, hogy az katasztrófa.. Mindenki a diszkóban szórakozott mi meg hajnalig vagy 4x 5x mentünk ki dugni. Nem panaszkodom :))))) Én elkölzöztem kis időre de kb egy másfél év múlva visszamentem és közel 4 évig együtt voltunk. Mikor vissza költöztem és megláttuk egymást azonnal szerelem, előtte nem is gondoltunk ilyenre. Emlékszem átmentem hozzájuk egy reggel (tesója haver volt) és az anyja kiküdött minket teszkóba húsért. Ott már izzott a levegő. A vásárlásig nem birtuk ki. A tesco wcben már megvolt az első menet, utána egyből hozzám és a lány csak másnap délben ment haza, addig az összes létező poziciót kipróbáltuk. 2 hét múlva hozzám költözött. Imádtam, életem legnagyobb szerelme volt és szexben olyan szinteket próbálgattunk amit az én enyhén perverz lelkem szeretett és azóta sem tudtam más lányokkal ilyen szintre jutni. Mikor beleült összeszoritotta a puncit és olyan vadul lovagolt meg, hogy az egy álom volt. Véresre tudta kaparni a mellkasomat és harapta közben a nyakam miközben ügy mozgatta a seggét a farkamon amit nagyon nagyon kevés lánynál tapasztalni.

A végén a kezét is megkértem.

2020. ápr. 2. 09:17
 4/45 anonim ***** válasza:
91%
#3 és mi lett a vége?
2020. ápr. 2. 09:45
 5/45 anonim ***** válasza:
67%
Volt egy akkor nem sokkal 14 múlt partnerem, egyszeri alkalom volt, vékony, szőke, csupasz punci, már nem volt szűz. Nagyon perverz és nagyon mazo kiscsaj volt, pici hegyes és kemény mellekkel, fokhagymagerezd popsival, cumizott, nyaltam, lovagolt rajtam, nadrágszíjjal kérte, hogy verjem a fenekét.... akkor voltam 43/F, ez kilenc éve volt.
2020. ápr. 2. 10:55
 6/45 anonim ***** válasza:
11%
#2: kamu. Hihető, hogy 25 éves felnőtt nő egy kis tapasztalatlan gyökér 15 evestol ilyen szexet kapjon. Majd tőlem kapnál ilyet. 32F
2020. ápr. 2. 11:15
 7/45 anonim ***** válasza:
98%
#4 a vége már nem lett ilyen jó. volt egy kis összeveszésünk, hazaköltözött pár napra. közben egyik este a tópartra kiment piálni és az srác aki 3 házzal lakik lejjebb kapott az alkalmon és szanaszét dugta. utána már bonyolodott a dolog és vele maradt.....
2020. ápr. 2. 11:49
 8/45 anonim ***** válasza:
94%

20 voltam, a partnerem meg 15.

Kis csaj létére bitang jó volt az ágyban. Picike, alacsony, könnyű volt. Úgy pakolgathattam, ahogy akartam 😊 többször atjartunk egymáshoz szexelni. Ez ilyen barátság volt extrákkal. Heti kb 2x szexeltunk. Minden pózt kipróbáltunk, amit akkor ismertünk. Anál is volt. 1,5 évig tartott ez az egész.

Sajnálom, hogy csak barátság extrákkal volt köztünk és nem alakult ki komolyabb kapcsolat.

23F

2020. jún. 7. 14:49
 9/45 anonim ***** válasza:
42%
14 éves lánnyal voltam 42 évesen. F.
2020. júl. 23. 21:19
 10/45 anonim ***** válasza:
80%
42 éves voltam, a srác 21.
2020. szept. 17. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!