Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hány évesen találtatok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hány évesen találtatok a legfiatalabb partneretekre? Ti hány évesek voltatok? Milyen volt vele? Hogy csináltátok?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 08:39
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
96%

Én 14 éves voltam amikor megismertem a barátomat aki akkor volt 22. Akkor még nem volt rendes szex, csak szoptam ő nyalt. Utána amikor közel voltam már a 15-höz akkor szexeltünk először. Nekem ő volt az első és azóta is az egyetlen. Mára már a menyasszonya vagyok.

20l

2024. jan. 13. 10:06
 42/51 peterszoradi ***** válasza:
72%
Az 1 es válaszoló a férjem volt ,aki most is nézegeti a 15-20 éves lányokat,most 40 éves
szept. 3. 22:06
 43/51 anonim ***** válasza:
91%
40 voltam a lány 15
szept. 6. 03:58
 44/51 anonim ***** válasza:
100%
41 évesen megdugtam a szomszéd 18 éves lányát. Egy-két hónapig rendszeresen összejártunk dugni, a szomszéd azóta se tudja, lol.
szept. 6. 22:19
 45/51 anonim ***** válasza:
100%
28 éves nőként 18 éves lány.
okt. 19. 12:45
 46/51 anonim ***** válasza:
58%
4évesek voltunk.amikor nemlátott az ovónéni szájra puszit adtunk egymásnak az aranyesőbokor alatt.
nov. 17. 16:04
 47/51 anonim ***** válasza:
75%
16 voltam a csaj 12 ügyes volt azóta is szoktuk közbe csinálni
nov. 30. 15:20
 48/51 anonim ***** válasza:
47.: Mi közbe?
dec. 9. 21:29
 49/51 anonim ***** válasza:
30 voltam, a lány alig múlt 14. Pici, vékony, formás, sportos teste volt. Szó szerint hibátlan. Minden porcikája egy műremek volt. Szűz volt, én voltam neki az első. Béna volt amúgy az ágyban. Egyszer verte nekem egy darabig, de mielőtt elélveztem volna, inkább leállt… Nyalni lehetett, isteni finom babapuncija volt. Szopni nem volt hajlandó. Irtó szűk volt, ujjazni csak egy ujjal tudtam, betenni neki meg egy kínszenvedés volt és kellett hozzá fél flakon síkosító is. Nem is lehetett rendesen megdugni, csak kb. 3/4-ig tudtam betenni a farkam, addig engedte, a több már fájt neki. Egész szex alatt fogta a tövénél, hogy nehogy beljebb csússzon :D Csak egyszer feküdtünk le konkrétan, inkább csak izgattuk egymást minden létező módon, összesimultunk meztelenül, meg csúszkált a nedves puncijával a farkamon, vagy max csak a végét engedte magába, úgy izgatta magát. Idióta és elviselhetetlen bolt jellemre, totál megbízhatatlan, hazudós kis ribi. Dobtam is pár hét után. De emléknek szép :)
dec. 10. 22:36
 50/51 anonim ***** válasza:
Volt egy másik 14 éves is, őt egy évvel később, 31 évesen szedtem össze, itt gyakorin. Kifejezetten idősebb pasit keresett magának. Az első beszélgetés 10. percében küldött magáról fél tucat meztelen képet, pedig nem kértem. 2-3 hétig írogattunk egymásnak, majd egyszer csak közölte suli után, hogy találkozzunk. Átjött, 15 percen belül az ágyban voltunk és vetkőztettem. Előttem volt már párszor egy szintén korombeli pasival de tapaszatlatlan volt még. Vékony, sportos testalkata volt, pici cicik, tündéri pofi, rövid haj. Irtó perverz volt. Tömtem bele a vibrátort, a jokora dildót, elnyelt mindent. Közben nyöszörögve élvezte a kényeztetést. Ha kimentem 2 percre pisilni, addig sem nyugodott, úgy várt vissza, hogy a csiklóján dolgozott a keze. Elég rövid hüvelye volt, minden lökésnél éreztem ahogy a makkomat körbeöleli a méhszája. Fájt neki de nem engedte, hogy finomabban csináljam, mert élvezte a fájdalmat. A cicije nagyon érzékeny volt. Akkorák voltak a mellbimbói mint egy-egy hatalmas mazsola és mindig kőkeményen voltak alapból is. Ha szopogattam akkor vinnyogott az élvezettől. 2-3 alkalommal volt nálam, aztán elváltak utjaink, mert a fejébe vette, hogy ő olyan pasikat akar akik fizetnek is neki a szexért…
dec. 10. 22:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!