Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen találtatok a legfiatalabb partneretekre? Ti hány évesek voltatok? Milyen volt vele? Hogy csináltátok?
Priviben mindent leírok annak akit érdekelnek a részletek. :)
22L
24 voltam, ő 20. éve végén, másfél hónapja voltunk együtt amikor betöltötte a 21- et. Netes társkeresőn ismerkedtünk meg, ő írt rám, ismerkedtünk, dumáltunk, majd randira hívott, találkoztunk, és azóta vagyunk egy pár.
Most már 10,5 éve együtt, és 9 éve vagyunk házasok:) Életem egyetlen pasija akivel orgazmust éltem és élek át. Szóval eszméletlen jó:)
34/ N
18 eves volt, fiu, en meg plusz harminc. Fiatal lanykent sosem jott ossze egy fiuval. Kesobb nem bantam. Aztan oregedessel jott az, hogy tudnom kell, milyen. A fiuk ugy csokolnak, mint egy kutya, tiszta nyal leszel, de annyi szenvedely van benne.
Nem teljesitenek jobban, mint egy idosebb ferfi. De kulonleges, csodalatos volt, es fiatal lany koromban szexualisan nem voltam ezen a hullamhosszon.
13 voltam amikor ő is 13 volt. Aztán volt 16 évessel amikor 17 voltam.
Meg egy punci ujjazas volt 9evesen. A csaj is 9 volt (osztálytars)
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!