Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha találkoztam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha találkoztam egy fiúval és meghúzta a kisajkaim és megkérdezte h "eeeezzz miiii?" ?? De így

Figyelt kérdés
Szexeltünk utána, de nagyon rosszul esett. Akkor nem tetszeik neki?? Vagy csak hülyéskedett????

2020. nov. 30. 14:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Már bocsi de ha egy pali ilyent mond egy lánynak akkor az látszik ha viccnek szánja.... Csak az a baj hogy ezzel úgy bele tud mászni a lányok lelki világába hogy a későbbi kapcsolatokra rányomja a bélyegét és folyton gátlása lesz miatta hogy vajon ő mit fog szólni?Gondoljatok bele hogy a francba várod el ezután hogy engedje el magát szex közben amikor ilyen félelmei vannak?? Amúgy meg ahogy írtam én tuti ezt tettem volna... Tipikus bunkó az ilyen és kész... nem punci való az ilyennek hanem.... nem írom ki mert kitiltanak.... #5 voltam
2020. nov. 30. 15:13
 12/21 anonim ***** válasza:
85%
#6 eddig nekem mindenki imádta a "kilógós" puncimat. Órákig nyalták és azt mondták, hogy fincsi. 🤷‍♀️
2020. nov. 30. 15:18
 13/21 anonim ***** válasza:
11%
Fuj kilogos am meg troll a kerdes vagy mi? 😂😂
2020. nov. 30. 15:19
 14/21 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom viccnek szánta, de ha nem tudja mikor kell viccelni, az már rég rossz, beszéld meg vele.
2020. nov. 30. 15:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyerekes
2020. nov. 30. 22:13
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem derül ki mit válaszoltál neki.
2020. dec. 1. 15:59
 17/21 exronin ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg tőle? Szerinted itt bárki is érdemi választ tud adni?
2020. dec. 2. 19:50
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem például kicsik a melleim. Volt egy srác, aki ugyan így megkérdezte, amikor levettem a fölsőmet: csak ennyi?

Felöltöztem és leléptem. Kicsit régi kérdés, de remélem már te sem vagy egy ilyen taplóval.

2021. máj. 11. 22:00
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

1

Mondjuk azért olyat mèg nem hallottam, hogy valakinek baba formájú puncija lenne. Az tuti címlapsztori.

2021. máj. 15. 16:12
 20/21 anonim ***** válasza:
10%
Amelyik nő nem vevő a laza hülyülésre, irónikus beszólásra, az nem is érdemel kapcsolatot.
2021. máj. 15. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!