Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni az abnormális szexuális vágyakkal?
Ilyen nekem akkor alakult ki, amikor még szórakozóhelyen dolgoztam. Nálam az volt az oka, hogy sikertelen voltam mindig a nőknél és ott koncentráltan csak azt láttam, hogy valami selejt példány milyen hamar és gyorsan megkapja a nőt és a nők mennyire könnyedén elmennek valakivel aki bejön nekik akkor is, ha otthon várja őket a párjuk.
Meg amikor a pultoslányok körülöttem mesélték a történeteiket egymásnak...
Akkor alakult ki nálam ilyen vissza-visszatérő fantázia, hogy egy fullos, kategóriámon felüli nőt (akár nyugat-európait vagy amerikait, akinek én vagyok a "migráns") felszedjek egy szórakozóhelyen miután vele hívattam meg magam italra (úgyis a pasija pénzeli) vele fizettessem ki a hotelszobát és a taxit is és ott minden lenne, jól megszopatnám viszonzás nélkül (amúgy szeretek nyalni de ilyen rongyokhoz hozzá nem érek a nyelvemmel ott lent), megdugnám, nyalatnám vele az ánuszomat, a zuhanyzóban lepisilném, pofoznám, leköpném majd hogy már ismerjük egymást megbeszélnénk a következő randit ami a balfék pasija házában lenne amikor éppen dolgozik a srác.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!