Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a mostoha bátyámmal..mit csináljunk?
1 éve ismerem őt, anyum össze jött az apjával és hozzájuk költöztünk, és így ismertem meg a mostoha bátyámat, aki velem egyidős, 18-ak vagyunk mindketten. (én csak 1 hónapja, ő 5 hónapja)
Nekem már az első pillanattól bejött, tényleg ilyen tipikus "lányok álma" fiú. Na, és többször érintette már meg a fenekem "véletlen", meg ahogy nézett rám az mindent elmondott. Aztán 1 hete lefeküdtem vele, úgy volt az egész, hogy borozgattunk (1-1 üveggel megittunk) és hát aztán jött aminek jönnie kellett. Azóta titokban csókolózunk, nem feküdtünk le azóta újra. A szüleinknek természetesen nem mondtunk semmit, de nagyon nem tudom, hogy mit kéne most csinálni.
Anyukám alapból rohadt mérges lenne rám, így is ki van akadva, hogy állítása szerint qrvásan öltözködök, meg hogy mennyi fiúval voltam együtt..
Szóval, szerintetek mit kéne tennünk?
Anyud nem is sejti hogy tomoget a stepbro. Igy a legjobb csinálni, előttük de mégse veszik èszre :D
Gondolom oda van erted hogy nem kell messzire mennie egy könnyű de jo d*gáshoz . :)
#145 Még nem:D
Viszont aludtunk együtt, úgy hogy szóltunk a szülőknek, anyum először furcsállta, viszont "apám" nagyon örült neki, másnap reggel meg mosolygott:D
Sokat ölelgetjük előttük egymást, szóval adunk célzásokat
Oszoljanak Emberek! Nincs itt semm látnivaló!
Működnek a hormonok. Két felnőtt ember lefeküdt egymással. Kit érdekel? Nem történt erőszak. Ez egy normális szex volt. 18 év felett a bátyáddal is lefekhetsz, csak gyereket nem ajánlatos csinálni mert a genetika megtréfálhat!
Oszinte leszek mint apuka es sajat lannyal es nevelt fiuval.
Nalam biztos kiverne a biztositekot es lehet meg a kapcsolatom is ramenne ha kiderulne.
Nem vagy prud meg semmi ilyen, de hazi nyulra nem lovunk!
De felnottek vagytok ezt nektek kell eldonteni.
De szerintem mindketten tudjatok hogy ez nem helyes es ebbol, ha kiderul oriasi balhe lehet.
De ez csak az en velemenyem.
Semmit. Felnőttek vagytok azt csinàltok amit akartok
Az együtt alvás a szülők szerintem sejtenek valamit ha nem tökhülyék...
Valahogy puhatolva ,hogy kiderüljön a reakcio és abbol a konkluziót levonva elmondani, de nem rájuk zoditva hogy: anyu"apu" mi jarunk.
Vagy nem
Szia!
Csoda türelmesen bírtad ezt a sok 0 %-os szöveget!
Gratula!
Hogy vagytok mostanában?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!