Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdtem a mostoha bátyámmal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a mostoha bátyámmal..mit csináljunk?

Figyelt kérdés

1 éve ismerem őt, anyum össze jött az apjával és hozzájuk költöztünk, és így ismertem meg a mostoha bátyámat, aki velem egyidős, 18-ak vagyunk mindketten. (én csak 1 hónapja, ő 5 hónapja)

Nekem már az első pillanattól bejött, tényleg ilyen tipikus "lányok álma" fiú. Na, és többször érintette már meg a fenekem "véletlen", meg ahogy nézett rám az mindent elmondott. Aztán 1 hete lefeküdtem vele, úgy volt az egész, hogy borozgattunk (1-1 üveggel megittunk) és hát aztán jött aminek jönnie kellett. Azóta titokban csókolózunk, nem feküdtünk le azóta újra. A szüleinknek természetesen nem mondtunk semmit, de nagyon nem tudom, hogy mit kéne most csinálni.

Anyukám alapból rohadt mérges lenne rám, így is ki van akadva, hogy állítása szerint qrvásan öltözködök, meg hogy mennyi fiúval voltam együtt..

Szóval, szerintetek mit kéne tennünk?

2020. nov. 29. 17:46
 131/151 A kérdező kommentje:
Ja és még annak az apukának üzenem, hogy a lányod lehet, hogy a hátad mögött csinál rosszaságokat, szóval nem kell őt fényezned:3
2020. dec. 3. 11:07
 132/151 A kérdező kommentje:
*mint egy nem elvált szülő gyereke * el írtam
2020. dec. 3. 11:43
 133/151 anonim ***** válasza:
76%
133. én garantáltan intelligensebb vagyok mint te mindenféle mérce szerint, és erre is támaszkodva had hívjam fel a figyelmedet arra, hogy a tisztelet kölcsönösen kijár életkortól függetlenül. Nem "csitrizünk" le senkit azért, mert 18 éves. Tényleg hihetetlen, egyes emberek mit meg nem engednek maguknak.
2020. dec. 3. 12:37
 134/151 A kérdező kommentje:
#136 köszi:)
2020. dec. 3. 12:43
 135/151 A kérdező kommentje:
#136 De az intelligensebb, az túlzás:D
2020. dec. 3. 12:43
 136/151 A kérdező kommentje:

#139 Ezen az oldalon kb csak ilyen emberek vannak

Ő aztán jó példát mutat a lányának

2020. dec. 3. 13:18
 137/151 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy. Vannak itt értelmiségiek is, PhD-s egyetemi oktatók, nagyvállalati menedzserek, papok, pszichológusok... van itt mindenki. :)
2020. dec. 3. 13:59
 138/151 A kérdező kommentje:

Aham, biztos xd

2020. dec. 3. 14:07
 139/151 A kérdező kommentje:
Adtunk néhány jelet, például nagyon feltűnően ölelgettük egymást, mondtam anyámnak, hogy milyen kedves velem mostanában, meg hogy nem flegmázik annyit:D igazából anyum örült ennek, nem tudom még hogy vette e a lapot, majd még célozgatunk
2020. dec. 3. 18:16
 140/151 anonim ***** válasza:
84%
Azért győződj meg arról, hogy a bátyád is olyan hősszerelmes-e mint te, nem csak a könnyű szex lehetőségét látja benned.
2020. dec. 4. 08:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!