Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a prostikról? Hogyan kellene viszonyulnunk hozzájuk?
A Bibliában Mária Magdolnát megvetik ezen tevékenysége miatt, de Jézus mellett megtalálta a morálisan helyes utat.
A középkori világképbe szintén nem fért bele ez a fajta mesterség. A város kapuin kívül kerültek az örömlányok és megkülönböztető ruhát kellet viselniük.
Lev Tolsztoj Feltámadás című regényében az egykori prosti, Maszlova lelki megújhódáson megy keresztül és ezért a nyomorúságot is vállalja.
Szolzsenyicin Gulág szigetcsoport című ópuszában szintén sok prosti kerül Szibériába, de érdekes módon az intézmények felügyelői nagy becsben tartják őket és csak 3 évet kellett lehúzniuk. Ezzel szemben más ártatatlanul elítéltek 10 vagy annál több évet is lehúztak.
A Rosszlanyokon rengeteg férfi dicsőiti, isteníti a prostikat. Ez hogy lehet?
Szerintetek mit kellene tennünk velük? Istennőként kezelni őket? Megvetni, sőt kivetni őket a társadalomból. Kényszermunkára ítélni? Átnevelni?
Eszményi nők? Bukott angyalok? Pénzéhes, lusta dögök? Van számukra megváltás? Képesek lelki megújulásra és aprókért dolgozni egy tisztességes, de hozzájuk méltatlan munkahelyen?
,,A Rosszlanyokon rengeteg férfi dicsőiti, isteníti a prostikat. Ez hogy lehet?"
Dicsőítik ahogy szexelnek nem a belsőjüket.
Szolgáltatást nyújtó mikrovállalkozók, mint egy festő, progtamozó, vagy kereskedő. Az egészséges érzelmű ember megvetheti őket, mivel - ideális esetben - emocionalitáson alapuló cselekvést bocsátanak áruba, amihez semmiféle képesség nem szükségeltetik.
Ettől függetlenül nem kell őket kirekeszteni.
Ugyanolyan emberként, és nőként kezelem őket mint a nem hirdetőket
Alapvető tisztelet, higiénia oda-vissza elvárás
Attól mert fizetek a szexért, nem tekintem őket egy rongynak vagy egy babának akit lehet tologatni
Az se normális dolog aki istennőként tekint rájuk. Ők a luzerek, akik a barátnő feelinget félreértik
Habár nő vagyok, így nem biztos, hogy relevéns a véleményem, de azt gondolom, hogy ők is emberek.
Nem tartom őket rosszabbnak vagy jobbnak, mint mást, viszont lelkileg szerintem annyira meggyötörtek és a legtöbbjük annyira leamortizálódik, hogy azután már képtelen lesz egy szereteten alapuló, normális kapcsolatra.
Jónéhány drogfüggő vagy épp alkoholista lesz.
Nagyon jól hangzik, hogy kocsira, házra vagy luxuscikkekre kell csak nekik a pénz, de szerintem vajmi kevés. Aki csak ezért csinálja. :(
Csak egy munka
Nem ez határozza meg őket, hanem a személyiségük, ami pedig mindenkinek egyedi
Szóval én csak borzasztóan kíváncsi lennék az érdekes történeteikre bor mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!