Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogyan viszonyulnátok egy 143 cm s lányhoz?
Figyelt kérdés
2020. nov. 3. 22:46
2/17 anonim válasza:
Nope. 188 centi vagyok. 165 és felette.
3/17 anonim válasza:
tetszene, de személyiség függő :)
6/17 anonim válasza:
Szexuàlisan izgat a pici. 185 vagyok. Volt 150 cm nőm, jó volt vele a szex. Oda raktam ahova akartam.
8/17 anonim válasza:
Attól függ, hogy amúgy hogy néz ki.
9/17 anonim válasza:
Ahogy egy 153 vagy 163 cm magas lányhoz - nem a testmagasság a legfontosabb, ennyiből még lövésünk sincs róla hogy néz ki, vagy milyen a személyisége. Volt alacsony párom, imádtuk egymást, semmiben sem befolyásolt a magasságkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!