Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
185cm feletti pasik, ti járnátok egy 143cm magas lánnyal?
143cm magas, 37 kiló, vállig érő szőkésbarna hajú, kék szemű és a cipőméretem pedig 34-es.
Nektek ezek alapján bejövős lennék?
csak az iskolában kell párban ülni, állni, és a kézenfogva járás is ritka
moziban, étteremben, kocsiban konyhában semmit nem számít a magasságkülönbség
Van egy ismerősöm, ő is 150 cm alatt van. Nem hivatás szerűen, de fehérnemű modell. Nagyon jó alakja van és gyönyörű arca, jobban néz ki mint a legtöbb magasabb nő. A barátja nem olyan magas, kb 175-176 lehet, de nála sokkal magasabb férfiak is oda vannak érte.
Én is csak 157 cm vagyok, mégis kifejezetten vonzó nőnek tartom magam, és ilyen visszajelzéseket is kapok. A volt élettársam 180 felett van.
Hidd el, nem a magasságon múlik, hogy vonzó vagy e. Biztosan van olyan, akinél ez hátrány, de a legtöbb férfit nem érdekli.
22/N
Még gyerek vagy, miért akarnál egyelőre bárkivel is komolyan járni, és főleg: 185 cm feletti fiúval?
Majd magasabb leszel és nőiesebb. Teljesen kár már most a magasságodon aggódni. (Bár szerintem talán a korodhoz is kicsi vagy, de ebben nem vagyok biztos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!