Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha lenne egy házi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha lenne egy házi rabszolgátok, akkor hogy viszonyulnátok hozzá? Próbálnátok barátságos és kedves lenni vele, vagy hajtanátok nagyon keményen?

Figyelt kérdés

2020. nov. 24. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátságosan hajtanám. :D
2020. nov. 24. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én valószínűleg barátságos lennék vele.

De én nem vagyok rabszolgatartónak való, tuti megszeretném rövid időn belül és már barátok lennénk, ölelkeznénk vagy bújnánk.

2020. nov. 24. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A jó domina nem kapcarongynak tekinti a szubot, hanem a lelki ápolásával is foglalkozik. Pont annyira és úgy hajtja amennyire annak szüksége van az érzés, a kielégülés, a teljesség megéléséhez.
2020. nov. 24. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
én nem bírnám hajtani, számomra elképzelhetetlen, hogy valakit csicskáztassak
2020. nov. 24. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Hajtanám.Ha valaki ilyen játékra vágyik tőlem megkapná.
2020. nov. 24. 14:07
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Hajtanám , ahogy egy szolgát
2020. nov. 24. 14:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátságosan adnám ki a feladatait, például portalanítás, fűnyírás, felmosás. Ha ezeket jól megcsinálja, a többi idejét azzal tölti, amivel szeretné.
2020. nov. 24. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:
68%
#7: tehát dughatnám minden porcikádat kedvemre? 🙂
2020. nov. 24. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!