Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz vagyok-e még, ha házi fleshlight-ot használtam?
Hát házi "mű punci"
Törölköző,gumikesztyű + gumi ami összefogja + síkosító.
És elvileg olyan érzés mintha punciba dugtam volna bele.
Nekem volt részem 3 nőhöz és flashlight-hoz egyaránt. Flashlight témában a vortex betétes az nagyon jó.
- Flashlight: hideg, ha melegíted hűl, síkosítani kell, síkosító szárad, bármikor használható
- Nő hüvely: Nyilván nő kell hozzá, izgalom hatására nedvesedik (már amennyire), kellemesen puha és meleg. Száraz punci valami nagyon rossz és a síkosító még akár sértő is lehet, ha nincs benne.
Mindkettőnek meg van az előnye-hátránya. Nő egy érző lény, tehát előre is elnézést kérek minden nőtől, aki ezt olvassa. :) Igen. Az még a nők mellet szól, hogy az értelmi szeretkezés csak nővel tudod. Ahogy az utód nemzést is.
Ha csak a farkadat akarod valahova bedugni, ahhoz a Flashlight elegendő. Közel azonos az érzet igen, rendesen síkosítva és melegítve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!