Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dugtad már meg úgy az alvó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dugtad már meg úgy az alvó barátnődet, hogy nem ébredt fel rá és nem vette észre?

Figyelt kérdés
Sikerült már ez valakinek?

2020. nov. 29. 15:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
A barátommal sikerült. Mondjuk alvajáró, az agya érzékelte hogy "ó, csak a barátnőm az", és mivel aznap korábban már "elintéztem", így most fel sem ébredt rá :'D
2020. nov. 29. 16:57
 12/18 anonim ***** válasza:
4%
Egyszer egy idegen csajnál aludtam. Azt mondta nem akar semmit. Éjjel azért tapizni kezdtem, nem ellenekezet. Megujjaztam, nem szólt semmit. Majd próbáltam bedugni, de nagyon nem volt jó a pz, végül hagytam. Reggel fel volt háborodva hogy miért van félrehúőzva a bugyuja és mit műveltem vele. Szerintem alatót vett be, és semmit nem vett észre. Nem örült neki nagyon de nem tudta mi történt. Fura élmány volt.
2020. nov. 29. 17:03
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Azzal tisztában vagy, hogy ez nemi erőszak?

2020. nov. 29. 17:06
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Azért csak felébredne rá az ember szerintem.
2020. nov. 30. 01:52
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
Meg lehet úgy valakit? Mondjuk akinek 5cm annak elhiszem
2020. nov. 30. 09:46
 16/18 anonim ***** válasza:
21%

"Öntudatlan embert megdugni amúgy valóban bűncselekmény - ez gondolom téged már hidegen hagy, ha még mindig a logikát keresed abban, amit írtam fentebb."

Vicces vagy:) Nem idegen nőről van szó! Akkor a barátnőmet megyek feljelenteni, mert ő is huncutkodott. Köszi az infót. Remélem sokat kap érte:)

2020. nov. 30. 23:21
 17/18 anonim ***** válasza:
74%

12-s vagyok, rohadtul nem volt nemi erőszak,

baromság,

nem vagyok erőszakos állat nem erőszakolok nőket,

2020. dec. 7. 14:42
 18/18 anonim ***** válasza:
65%
Igen!!!!!!!!!!!
2020. dec. 7. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!