Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság még létezik olyan férfi akinek a szex az egy óránál hosszabb gyengéd, érzéki szeretkezést is jelenti, vagy a múltban ragadtam?
Ezeknek amit írtál, mind egy változata az alap háromnak, kivéve az álló, bár ha hátulról csinálod, az is kutya, hiszen a kutya sem térdel... ha úgy veszed :D
Minimum még 2 új pózt kéne mondj, különben beégsz :D
A térdelésnek semmi köze az alap 3hoz szerintem
A híd is más mint az alap misszi
De amúgy ez a cikk ami a legjobban összefoglalja a gondolataimat: [link]
1 órán keresztül szexelni nehéz dolog. A farok nem úgy működik, hogy csettintésre áll, amikor szeretnék és ameddig szeretném (sajnos, pedig nagyon jó lenne).
Én max 15percig bírom, de előtte van gyengéd, érzéki, hosszú előjáték. A szex meg hangulatunktól függően vad vagy érzéki szeretkezés, néha váltogatjuk a hevességet. A hosszú előjáték miatt van, hogy pár perc alatt egyszerre megyünk el, de ez nem baj. Szex után is szokott lenni kis nyalás-szopás levezetésnek.
Így mindennel együtt kb 1-2 óra szokott lenni.
De a jó szex nem a vetkőztetésnél kezdődik, hnem reggel és egész nap tart. Szavakkal izgatjuk egymást, fogdossuk egymást, bókolgatunk, fb-on irogatunk egymásnak, hogy mit fogunk a másikkal csinálni, stb... és mire a közös zuhanyzáshoz és vetkőztetéshez jutunk, akkor már mindketten nagyon izgatottak vagyunk (néha nem vetkőztetjük egymást, hnem letépjük egymásról a ruhát, aztán kezdődik a szenvedélyes, érzéki, gyengéd előjáték és szex).
24F
a lerajzoltak 95%-a az alappózok különböző testhelyzetben.
Viszont 1-2 póz olyan, hogy garantált a végtag-, izomfájdalom, vagy egy jó kis görcs (fotel, béka...vagy mi volt a nevük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!