Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miért vert meg a sors alulfejlett pénisszel?
Kérdező!
Már leírtam hogy felesleges ez miatt rinyálni!
Berakod a csajnak és az a lényeg hogy neked jó legyen.
Ha meg úgy érzed vékony vagy akkor átrakod seggbe és úgy már biztos elég szűk is lesz.
Ha visít akkor lehet még jobban tolni neki, majd kiveszed és megszoptatod.
28-as vagyok
Bocs az egyik mondat kétszer került bele. Azt még hozzáteszem, hogy azért volt olyan, hogy a nejem azt mondta, úgy szétkúrtam, hogy nem tud felállni. Pedig tudom, hogy nem vagyok egy lepedőakrobata. Pedig amikor először meglátta, megjegyezte, hogy kisebb, mint amire számított, mégis hozzám jött.
Különben régen nem volt sok ismeretek arról, hogyan lehetne megnövelni, mivel még nem volt internet és amikor én fiatal voltam, tombolt a szocializmus, vagyis lehetőség sem nagyon volt hozzáférni csodaszerekhez. Ma már sokmindent lehet venni, de szerintem csak azoknak jó, akik még fejlődnek. Nem nekem, aki már csak satnyulni fog. Olvastam erről privát véleményt is, és igen, előfordul, hogy használ és sok centit ad hozzá. Ott viszont az volt a problémája a srácnak, hogy hiába lett 5-6 cm-rel hosszabb, a vastagsága nem változott és a partnerének az már hosszú lett. Vagyis visszasírta a régit.
Azt se felejtsd el, hogy a lányoknak is van belső méretük és sokuknak nem is kellemes a szépen kinéző 20 centis "álomfarok". Mert nem ez a lényeg akkor, amikor választanak.
"ne görcsölj rá ennyire kis szerszámmal is lehet csodát tenni."
Most aztán megvígasztaltál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!