Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz az, hogy az alulfejlett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy az alulfejlett kisajkak hervasztóak?

Figyelt kérdés
Gondoltam, a sok "saláta puncis", illetve "Elég nagy a farkam?" típusú kérdés mellett egy ilyen is megfér. Pont az itteni felhasználóktól olvasok olyanokat, hogy pedofilnak éreznék magukat, ha "babapuncihoz" kellene nyúlniuk, nincs benne semmi szexuálisan izgató, valaki szerint egyenesen undorító is. Namármost az enyémből alaphangon csak egy vágás látszik, ha teljesen szétdobom a lábaimat, akkor is éppenhogy kikandikál valami.
2018. nov. 3. 02:10
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Mutasd nekem és megbeszéljük :D
2018. nov. 3. 02:46
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Pont az ilyen puncit szeretem a legjobban!!!!
2018. nov. 3. 06:28
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Izles kerdese en pont az ilyenekert vagyok oda
2018. nov. 3. 06:51
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
NEM!
2018. nov. 3. 07:18
 5/10 Deflohelp ***** válasza:
95%

Ugyan már.

Hogy érezném magam pedofilnak, amikor egy szexuálisan fejlett, érett felnőtt nő fekszik mellettem?!

Undorító, hervasztó - ezek a szavak jutnának eszembe legutoljára az ilyen látványtól.

2018. nov. 3. 07:37
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Figyelj...ha egy babapuncis ír ki kérdést, akkor azokért vannak oda.

Ha salátapuncis akkor meg azért. Soha nem fogsz reális választ kapni.

Egyébként is mindenkinek más jön be.

Nekem meg a saláta és a baba között van félúton. És elég husis is a szeméremdomb.

Nekem meg ez nem tetszik.

2018. nov. 3. 08:05
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Az enyém is olyan, mint a 6-osnak, senkit nem hervasztott még le. Kinek ez tetszik jobban, kinek az, de a többségnek ez egy lényegtelen kérdés, a nőre izgulnak fel elsősorban, nem a punci kinézetére.
2018. nov. 3. 10:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik.
2018. nov. 3. 11:07
 9/10 anonim ***** válasza:
35%

Ne gondolj már ilyen marhaságra, a babapuninál nincs szebb a világon mikor csak egy kis csík látszik!!

A salata meg visszataszító mert olyan mintha gránát robbant volna a segge alatt...

F/42

2018. nov. 3. 14:48
 10/10 anonim válasza:
Nem tetszik és nem is izgató (számomra...)
2018. nov. 10. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!