Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parasztság a mai világban orvosi papírt kérni a nőktől?
Nem qrvákra értem. Sosem qrváznék. Olvasom a kérdéseket itt is, meg nyitott szemmel járok. Gyerekek, a nők qrnak össze-vissza, boldog-boldogtalannal, van, hogy kotont se használnak. Ki az Isten akarná így gumi nélkül levarrni őket, komoly kapcsolatban is? Ki tudja, mit hordoznak. Persze ez a férfiakra is vonatkozik, de értelemszerűen velük nem qrok. 😃
Fax kivan, hogy ilyen mindenki Katája, Dórája stb. lettek a mai nők.
Ha ketten mentek el a vizsgálatokra,akkor okés a dolog. Nyilván nem olyan tálalással add elő,mint itt nekünk.
Nálam most derült ki,hogy HPVm van.(nem szemölcsöt okoz,ha nem hámelváltozást. Tehát "rosszabb".) Tavaly még minden oké volt. A párom nagyon támogatóan állt mellém.(valószínűleg én hordoztam,csak eddig nem volt tünetem.)
Akkor egyeznék bele ha ő is csináltatna tesztet tudod kölcsönösség. De aki az elején ennyire bizalmatlan később se lesz jobb. Nagyon jónak kell lenned minden téren, hogy egy nő a bizalmatlanságod ellenére is kezdjen veled . :-D igazából az a másik nagy tény, hogy nem kell ahhoz 20, 30 partnerednek lennie, hogy elkapj valamit.
Elég egy is akivel komoly volt a kapcsolat. A másik, a pasik is szanaszét d.gnak mindenkivel ja és természetesen gumi nélkül mert az nekik problémás lehet hiszen pszichésen nem bírják elviselni a gumit.,😅Az, hogy ki az aki többet fertőz férfi vagy nő, felesleges vitatni.
A HPV pl elég nagy általánosság az emberek körében csak nézd meg a statisztikát. A leggyakrabban előforduló nemi betegség ráadásul sokszor sok ideig tünetek sincsenek. Úgy adják át egymásnak, hogy fogalmuk sincs róla. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!