Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Parasztság a mai világban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parasztság a mai világban orvosi papírt kérni a nőktől?

Figyelt kérdés

Nem qrvákra értem. Sosem qrváznék. Olvasom a kérdéseket itt is, meg nyitott szemmel járok. Gyerekek, a nők qrnak össze-vissza, boldog-boldogtalannal, van, hogy kotont se használnak. Ki az Isten akarná így gumi nélkül levarrni őket, komoly kapcsolatban is? Ki tudja, mit hordoznak. Persze ez a férfiakra is vonatkozik, de értelemszerűen velük nem qrok. 😃

Fax kivan, hogy ilyen mindenki Katája, Dórája stb. lettek a mai nők.

2020. nov. 25. 22:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%
Speciel szűz vagyok, úgyhogy ha ennek ellenére akarnál tőlem leleteket, azt úgy venném, hogy nem bízol meg bennem még annyira sem, hogy ne feltételezz rólam hazudozást. Így nem sok értelme lenne egy komoly(nak szánt) kapcsolatnak.
2020. nov. 26. 03:28
 22/27 anonim ***** válasza:
65%
#20 jó, most csak mondtam egyetlen betegséget. Vannak olyan betegségek is amit egyből át lehet adni. Nekem is csak 1 partnerem volt, mégis olyan fertőzésem van ami a férfiaknak is szép kis tüneteket okoz.
2020. nov. 26. 10:58
 23/27 anonim ***** válasza:
65%

Ha ketten mentek el a vizsgálatokra,akkor okés a dolog. Nyilván nem olyan tálalással add elő,mint itt nekünk.

Nálam most derült ki,hogy HPVm van.(nem szemölcsöt okoz,ha nem hámelváltozást. Tehát "rosszabb".) Tavaly még minden oké volt. A párom nagyon támogatóan állt mellém.(valószínűleg én hordoztam,csak eddig nem volt tünetem.)

2020. nov. 27. 07:09
 24/27 anonim ***** válasza:
84%
#8 Az fizet akitől az ötlet származik, szívesen kivizsgáltatom magam, de ha már ennyire nem bízik meg bennem akkor alap hogy ő fizet és nem én. Aki bizalmatlan így jár!
2020. nov. 27. 08:52
 25/27 anonim ***** válasza:

Akkor egyeznék bele ha ő is csináltatna tesztet tudod kölcsönösség. De aki az elején ennyire bizalmatlan később se lesz jobb. Nagyon jónak kell lenned minden téren, hogy egy nő a bizalmatlanságod ellenére is kezdjen veled . :-D igazából az a másik nagy tény, hogy nem kell ahhoz 20, 30 partnerednek lennie, hogy elkapj valamit.

Elég egy is akivel komoly volt a kapcsolat. A másik, a pasik is szanaszét d.gnak mindenkivel ja és természetesen gumi nélkül mert az nekik problémás lehet hiszen pszichésen nem bírják elviselni a gumit.,😅Az, hogy ki az aki többet fertőz férfi vagy nő, felesleges vitatni.

A HPV pl elég nagy általánosság az emberek körében csak nézd meg a statisztikát. A leggyakrabban előforduló nemi betegség ráadásul sokszor sok ideig tünetek sincsenek. Úgy adják át egymásnak, hogy fogalmuk sincs róla. Sajnos.

2020. nov. 28. 17:11
 26/27 anonim ***** válasza:
20%
#25 Mondjuk azert a HPV-vel a legtobben egyuttelunk eletunk valamely szakaszaban, es a legtobbunknel semmi problemat nem okoz. Kicsit olyan, mint a natha/influenza: tunetmentestol a halalig minden elofordul.
2020. nov. 30. 09:25
 27/27 anonim ***** válasza:
21%
Mai világban már nem bízhatsz senkiben, a legszendébb lányok is lehetnek a legnagyobb k*rvák és a legnagyobb k*rvának kinézők is lehetnek olyan válogatósak, hogy akárkivel nem fekszenek le.
2020. dec. 3. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!