Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Parasztság a mai világban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parasztság a mai világban orvosi papírt kérni a nőktől?

Figyelt kérdés

Nem qrvákra értem. Sosem qrváznék. Olvasom a kérdéseket itt is, meg nyitott szemmel járok. Gyerekek, a nők qrnak össze-vissza, boldog-boldogtalannal, van, hogy kotont se használnak. Ki az Isten akarná így gumi nélkül levarrni őket, komoly kapcsolatban is? Ki tudja, mit hordoznak. Persze ez a férfiakra is vonatkozik, de értelemszerűen velük nem qrok. 😃

Fax kivan, hogy ilyen mindenki Katája, Dórája stb. lettek a mai nők.

2020. nov. 25. 22:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
86%
Vagy mindenkitől parasztság kérni, vagy senkitől. Nemi diszkriminációt mellőzzük, ha lehet!
2020. nov. 25. 22:23
 2/27 anonim ***** válasza:
86%
Alapból nem gáz óvatosnak lenni, de ez a stílus, ahogy ezt prezentálod, okádék.
2020. nov. 25. 22:25
 3/27 anonim ***** válasza:
84%
Ha a férfi elkísér és fizeti a nőgyógyászati vizsgálatot, akkor természetesen elmegyek, de elvárom hogy ő is vizsgáltassa ki magát, így korrekt!
 4/27 A kérdező kommentje:
😄😄😄
 5/27 anonim ***** válasza:
89%
Katáknak sok-sok boldog névnapot! És mire mész egy ilyen papírral? Ha nem bízol benne vagy csalfa akkor lehet melletted is összefekszik valakivel de akkor minden aktus előtt kérsz papírt? Egyszer valahogy komoly párkapcsolatban a páromnak lett egy gombás fertőzése lehet hogy uszodában kapta el de eszembe nem jutott volna hogy félrement volna..
2020. nov. 25. 22:27
 6/27 anonim ***** válasza:
36%
Mi vicces?
2020. nov. 25. 22:27
 7/27 anonim ***** válasza:
81%
Csatlakozom első hozzászólóhoz. Olvastam itt gyakin korábban, csaj kérdezte rasszista dolog-e fekete férfitól kérni tesztet. A válasz természetesen igen. Meg lehet állapodni, hogy mindkét fél hoz papírt, de így felvetni, ahogy ő akarta alávaló gennyes dolog. Szóval kölcsönösség égisze alatt szerintem bármit lehet. Ugyanakkor kissé furának tartom, ha ennyire nem bízol az illetőben miért bújsz rettegve ágyba vele? Gumi nem elég biztonságérzetet nyújt?
2020. nov. 25. 22:31
 8/27 anonim ***** válasza:
22%
#3 A srácét meg te fizeted? Ez is így lenne korrekt.
2020. nov. 25. 22:33
 9/27 A kérdező kommentje:
Eddig csak gumi nélkül dugtam és komoly kapcsolatokban, de az sem ma volt. Tartok tőle, amennyit pár év alatt fordult a világ, hogy belefutok egy nőbe, aki szentnek adja elő majd magát, aztán gumi nélkül leqrták vagy 20an...
2020. nov. 25. 22:34
 10/27 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom eldönteni, hogy incelségedben lettél-e ennyire nőgyűlölő, vagy hipochonder vagy.

Minden esetre igen, parasztság. Egyrészt mert a leleteim SZEMÉLYESEK, és csakis rám és az orvosomra tartozik. Másrészt mert ennyi erővel és lenézéssel én is számon kérhetném tőled, hogy kikkel-hányszor-mikor-miért hancúroztál. Ja, hogy ez személyes és jogod van titokba tartani...? Vagy tán besértődsz, ha lelépek és nem kezdek ki veled ha eddig 0 tapasztalatot tudsz felmutatni?

2020. nov. 25. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!