Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, vettétek már el fiú szüzességét nem szerelemből, hanem fogadásból, "szívességből", vagy valami más célból?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogy történt? Mi volt az előzménye? Simén belement a srác is? hogy teljesített elsőre, milyen volt a szex? Megtudta, hogy mi a helyzet?
Hány évesek voltatok és hányadik partneretek volt? Ő hány éves volt?
2020. nov. 25. 13:10
11/17 anonim válasza:
En elvenném egy jo baratet ha szeretne
12/17 anonim válasza:
En igen . Egyszer a legjobb barátomét. Osztálytarsak is voltunk. En meg 16 voltam ő mar 17 . Ki akarta probalni . Elmentunk bulizni . Tulzasba vittunk az alkoholt es megtortent . Nem is nagyon emlekszunk ra milyen volt . Ugyanolyan jóban voltunk . Utanna meg 2x megtortent az aktus es enyi . Gondolkodtunk a járáson de valahogy nem volt meg az a nagy szerelem
13/17 anonim válasza:
Az én szüzességemet szivességből vette el egy lány. 18 éves voltam, sok kapcsolatom volt, de a nagy eseményen valami miatt soha nem tudtam átesni. Leszálltam a buszról, elindultam haza, és az a lány csapódott mellém, aki a bátyám barátnője volt régebben. Szerettük őt, de aztán szakítottak. Minden féléről beszélgettünk, tudtam, hogy szereti a jó zenéket. Behívott, hallgattunk egy-két jó számot. Kérdezte mi van velem, mondtam, hogy van egy barátnőm, lassan lehet hogy össze jön a dolog, de félek tőle, mert még nem voltam lánnyal "úgy". Nevetett, azt gondolta, már túl vagyok rajta, aztán átvette az irányítást, és nagyon határozottan vezetve átsegített ezen a gondomon. Csak köszönni tudok neki mindent, azóta is szeretettel gondolok rá. Soha többet nem szeretkeztünk , ő is, én is mentünk a magunk útján.
14/17 anonim válasza:
Ha igen, hogy történt? Mi volt az előzménye?
Nem jártunk, de nagyon tetszett.
Beszélgetni akart egyik éjjel (kollégium), egymásra kattantunk, és megtettük.
Simén belement a srác is?
Nagyon izgult, de sikerült "meggyőzni":)
hogy teljesített elsőre, milyen volt a szex?
Nagyon rövidre sikerült.
Megtudta, hogy mi a helyzet?
Ezt nem tudom értelmezni, nem volt mit megtudnia.
Hány évesek voltatok és hányadik partneretek volt? Ő hány éves volt?
19, 2., 20.
16/17 anonim válasza:
Volt egy jó barátomét. Már nagyon cikinek tartotta a szüzességét és nem volt önbizalma. Megkérdezett engem hogy nem mennék bele egyszer legalább hogy tudja milyen. Nem tetszett különösen de bele mentem mert sajnáltam a helyzetét. Nem volt ügyes sőt elég béna mert nagyon gyorsan elment de utána még néhányszor beadtam a derekam és gyakoroltunk hogy jobb legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!