Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, vettétek már el fiú szüzességét nem szerelemből, hanem fogadásból, "szívességből", vagy valami más célból?
Ha igen, hogy történt? Mi volt az előzménye? Simén belement a srác is? hogy teljesített elsőre, milyen volt a szex? Megtudta, hogy mi a helyzet?
Hány évesek voltatok és hányadik partneretek volt? Ő hány éves volt?
Fura sztori, de exem szüzessegét vettem el 4 évvel a szakításunk után.
Általános iskolában szinte végig együtt voltunk, mi voltunk a suli álompárja, de 8. végén szétmentünk. Rá 4 évre a nyári szünetben az általános iskolám volt igazgatója sport tábort szervezett ahová mindketten mentünk és megtörtént, mert nagyon kíváncsiak voltunk mindketten hogy vajon milyen lett volna a szex, ha eljutunk odáig.
Elég bénácska volt, de betudtam az izgatottságnak és a sörnek, majd utána közölte hogy neki ez volt az első.
Ő 19 volt én 18 és nekem azelőtt volt 4 partnerem is már.
Az ilyen 3-as válaszolók mivégre vannak itt? Teljesen értelmetlenül eltöltött, haszontalan 5 másodperc az életéből, amíg egy ilyen választ kirak.
– Jó napot kívánok! Itt lehet okosórát venni? – kérdi a vevő.
– Igen! – válaszolja az eladó, és otthagyja a vevőt.
Ha egy 16 éves félig még gyerek megdughat egy csajt (elveszti a szűzességét), az biztos nem tudja magában tartani. Eleve halott remény volt a megállapodásotok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!